Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki kysyy mielipiteitä kulttuuriavustuksista

Joensuun kaupunki kysyy mielipiteitä kulttuuriavustuksista

Mielipiteitä kulttuuriavustuksista kaivataan!

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut tukee avustuksilla vuosittain joensuulaisia kulttuurin tekijöitä ja toimijoita, jotka esim. järjestävät tapahtumia, näyttelyitä, työpajoja sekä ylläpitävät tiloja tai vuokraavat itselleen työtiloja. Lisäksi avustusten kautta mahdollistetaan taiteellista työtä ja jaetaan Joensuun kulttuuripalkinto.

Joensuulainen kulttuurin ja taiteen kenttä on elävä, monipuolinen ja moniulotteinen. Olemme käynnistämässä kulttuuriavustusten uudistamisen ja siihen työhön kaipaamme mielipiteitä, parannusehdotuksia ja suuntaviivoja. Vastaamalla kyselyyn autat tuomaan esille asioita, jotka ovat avuksi uudistustyössä.

Linkki kyselyyn https://link.webropol.com/s/kulttuuriavustukset22

Tämä kysely on avoin kaikille ja vastaaminen on arvokasta, onpa kyseessä kulttuurin tekijä, harrastaja tai kokija. Kyselyyn voi vastata 14.8. saakka. Viestimme tästä kyselystä mm. kaupungin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja kulttuuripalvelujen uutiskirjeen kautta.

Joensuun kaupungin kulttuuriavustuksista ja niiden uudistustyöstä löytyy tarkemmin tietoa osoitteesta www.joensuu.fi/kulttuuriavustukset

Lisätietoja:

kulttuurisihteeri Sari Suvanto, 050 543 1906 sari.suvanto@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.