Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupunki avaa graffitiseinät Reijolaan ja Uimaharjuun

Joensuun kaupunki avaa graffitiseinät Reijolaan ja Uimaharjuun

Joensuun kaupunki perustaa kaikille avoimet graffitiseinät Reijolaan ja Uimaharjuun. Lisäksi kaupungilla on graffitiseinä Enon kirjaston pihassa. Reijolassa graffitiseinä avataan Reijolan koulun liikuntahallin koillisseinään. Uimaharjuun avataan liikuteltava seinä, joka sijoitetaan vanhan terveysaseman tontille.

Uimaharjun graffitiseinän avajaisia vietetään keskiviikkona 26.10. kello 15 ja Reijolan seinän avajaisia torstaina 27.10. kello 16. Katutaiteilija Toni Ahokas pitää avajaisissa työpajan graffititaiteesta, ja Joensuun nuorisopalvelut avaavat seinien pelisääntöjä. Avajaisiin on vapaa pääsy.

- Halutaan tarjota nuorille paikkoja, joissa pääsee maalaamaan laillisesti. Seinät ovat kaikille avoimia ja niissä voi kokeilla matalalla kynnyksellä katutaiteen tekemistä. Lisäksi teokset tuovat väriä myös katukuvaan, kertoo Joensuun nuorisotyön koordinaattori Annu Jantunen.  

Laillisista graffitiseinistä on tehty Joensuussa myös valtuustoaloite. Graffitiseinien pelisäännöt löytyvät Joensuun kaupungin verkkosivuilta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.