Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungintalon hallinto sulkee ovensa – asiakaspalvelu kaupungintalon aulassa toimii normaalisti

Joensuun kaupungintalon hallinto sulkee ovensa – asiakaspalvelu kaupungintalon aulassa toimii normaalisti

Joensuun kaupungintalolla hallinto- ja konsernipalvelut sulkevat toistaiseksi ovensa asiakkailta 24.3. alkaen. Kaupungin kirjaamo neuvoo asiakkaita puhelinnumerossa 050 408 2652. Asiakkaita pyydetään asioimaan sähköisesti kirjaamo@joensuu.fi.

Carelicumin asiakaspalvelupiste on muuttanut väliaikaisesti kaupungintalolle teatterin lipunmyyntiaulaan. Asiakaspalvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–16. Viikonloppuisin palvelupiste on suljettu. Puhelinpalvelu numerossa 013 267 5222 on avoinna ma–pe kello 10–12. Asiakkaita pyydetään asioimaan ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse. Joukkoliikenteen Waltti-kortteja voi ladata sähköisesti osoitteessa https://kauppa.waltti.fi.

Kaupungintalolle tulevat postit ja toimitukset pyydetään toimittamaan kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen kaupunginteatterin lipunmyyntiaulaan osoitteeseen Rantakatu 20.

Kaupunginteatterin esitykset peruttu, Teatteriravintola avoinna lounasaikaan

Joensuun kaupunginteatterin kevätkauden 2020 esitykset, kiertueet ja yleisötapahtumat on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Peruutus koskee kaikkia esityksiä kauden loppuun eli 31.5.2020 saakka. Peruutuksesta päätti Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistys ry:n hallitus maanantaina 16.3.

Teatteriravintola on tällä hetkellä avoinna lounasaikaan klo 10.50–14.00.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.