Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin viestintäpäälliköksi Petri Varis

Joensuun kaupungin viestintäpäälliköksi Petri Varis

Joensuun kaupungin viestintäpäällikön virkaan on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Petri Varis. Tällä hetkellä hän toimii Joensuun Popmuusikot ry:n palveluksessa Ilosaarirock-festivaalin vastaavana tuottajana. Tuottajan tehtävän ohella Varis on toiminut markkinoinnin suunnittelijan ja copywriterin tehtävissä. Työurallaan Varis on tullut tunnetuksi eri tapahtumien ja projektien tiedottajana, sisällöntuottajana ja kolumnistina.

– Rekrytointiryhmämme päätyi yksimielisesti esittämään tehtävään valittavaksi Petri Varista kattavan arvioinnin perusteella, toteaa Joensuun kaupungin henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Lempiäinen.

– Olen saanut työskennellä monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa ja uskon, että näistä kokemuksista on hyötyä uudessa työssä. Viestintä on suurin vahvuuteni ja paljasjalkaisena joensuulaisena haluan tehdä kaikkeni, että kotikaupungista saa jatkossakin olla ylpeä, Varis kertoo.

Määräaikaan mennessä virkaa haki 12 henkilöä. Hakijoista kutsuttiin haastateltaviksi Sari Sirkkiä, Rauno Jussila, Niina Vatanen sekä Petri Varis. Haastattelijoina olivat kaupunkiympäristöjohtaja Ari Varonen, strategiajohtaja Sami Laakkonen, markkinointijohtaja Markku Pyykkönen sekä henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Lempiäinen. Mikäli virkaan valittu ei ota virkaa vastaan, haastatteluryhmä arvioi varalle valittavaksi Niina Vatasen.