Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin uusien omakoti- ja paritalotonttien haku alkanut

Joensuun kaupungin uusien omakoti- ja paritalotonttien haku alkanut

Joensuun kaupungin uusien omakoti- ja paritalotonttien haku on alkanut keskiviikkona 21. lokakuuta. Tänä syksynä tontteja on tarjolla Karhunmäen ja Multimäen suosituilta asuinalueilta. Lisäksi tarjousten perusteella luovutetaan tontit Hukanhaudasta ja Penttilästä. Tonttihaku päättyy perjantaina 13. marraskuuta kello 15.

Uusien omakoti- ja paritalotonttien haku järjestetään useammassa vaiheessa. Ensimmäisellä hakukierroksella tontteja voivat hakea ensisijaisesti yksityishenkilöt ja perheet, jotka eivät ole aiemmin saaneet tonttia kaupungilta, ja jotka rakentavat tai rakennuttavat talon itselleen. 

– Toinen hakukierros järjestetään tammikuussa 2021 ja silloin hakuryhmät ovat väljempiä. Tämän jälkeen tontit siirtyvät jatkuvaan hakuun, kertoo kiinteistösihteeri Marita Viljakainen.

– Näiden lisäksi on erikseen rakennusliikkeille haettavaksi tontteja jo ensimmäisellä hakukierroksella. Tontit ovat Karhunmäessä ja Multimäessä, Viljakainen jatkaa.

Tontteja on tarjolla myös jatkuvan haun kautta Marjalasta, Reijolasta, Niittylahdesta, Hammaslahdesta, Enosta, Uimaharjusta, Tuupovaarasta, Koverosta sekä Kiihtelysvaarasta.

Tarjouskilpailu Hukanhaudan ja Penttilän tonteista

Syksyn haussa myydään tarjouskilpailun perusteella yksittäiset tontit Sompatieltä Hukanhaudalta ja Vehkalahdesta Mintunkadulta. Tarjouskilpailuun ei sovelleta syksyn tonttihaun ehtoja.

Tonttien tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.joensuu.fi/omakoti-ja-paritalotontit.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.