Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin liikuntapaikkoja avataan vaiheittain 1.6. alkaen

Joensuun kaupungin liikuntapaikkoja avataan vaiheittain 1.6. alkaen

Kesäkuun ensimmäinen päivä ovensa avaavat Joensuu Areena, toinen harjoitusjäähalleista, maaseutualueen kuntosalit sekä sellaiset keskusta- ja maaseutualueen sisäliikuntapaikat, joissa on ennakkoon varattuja vuoroja. Kesäkuun alussa avataan myös ulkoliikuntapaikkojen ja ulkoilukeskusten pukuhuone- ja wc-tilat sekä Vekaruksen varaustupa. Varaustuvan asiakasmäärää on pienennetty normaalista. Toinen harjoitusjäähalli avataan 3.6.

Maaseudun kuntosaleja lukuunottamatta sisäliikuntapaikat ovat vain seurojen ja urheiluakatemian käytössä ennakkoon varattujen vuorojen mukaisesti. Toistaiseksi Joensuu Areena ei siis ole avoinna kertalipun ostajille.  

Rantakylän uimahalli avataan 8.6. hieman tavallista lyhyemmillä aukioloajoilla. Saunat ja kuntosali eivät ole käytössä. Myös yhtä aikaa uimahallissa olevaa yleisön määrää joudutaan rajoittamaan rajallisen pukuhuonekapasiteetin vuoksi. Uimaan tulija voi siis joutua hetken odottamaan, mikäli hallissa on jo sisällä maksimimäärä yleisövuorolaisia.

Kaikille sisäliikuntapaikoille sekä vakiovuorojen käyttäjille toimitetaan THL:n ohjeet käsi- ja yskimishygienian sekä riittävien turvavälien noudattamisesta. Kohteille toimitetaan myös yleiseen käyttöön tarkoitettua käsidesiä. Mahdollisista tarkemmista tilakohtaisista rajoituksista tai ohjeista tiedotetaan erikseen myöhemmin. Ajankohtaista tietoa on saatavilla nettisivuilla osoitteissa www.joensuu.fi/liikunta sekä www.joensuu.fi/korona.

Käyttäjiä pyydetään huomioimaan, että kaikilla liikuntapaikoilla ei ole mahdollisuutta käsien pesuun tai paikan ylläpitäjän kohteelle järjestämään desinfiointiaineeseen. Desinfiointiaine tai saippua voi myös olla hetkellisesti lopussa. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että käyttäjät pesevät kätensä myös ennen liikuntapaikalle saapumista. 


Lisätietoa

 

Timo Heinonen
liikuntajohtaja
timo.heinonen@joensuu.fi
p. 050 365 4922

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.