Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin järjestöavustukset uudistuvat – keskustelutilaisuus järjestetään marraskuussa Tiedepuistolla

Joensuun kaupungin järjestöavustukset uudistuvat – keskustelutilaisuus järjestetään marraskuussa Tiedepuistolla

Joensuun kaupungin järjestöavustukset uudistuvat vuonna 2023 ja keskustelutilaisuus avustusuudistuksesta järjestetään 15.11.2022 klo 16–18 Tiedepuistolla. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös Teamsin välityksellä. 

Joensuun kaupunki järjestää säännöllisesti kaikille järjestötoimijoille avoimia tilaisuuksia, joissa tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä herätellään keskustelua järjestöjen ja kaupungin välisestä yhteistyöstä. Marraskuun tapaamisessa keskustellaan Joensuun kaupungin ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen vuonna 2023 jakamista avustuksista. 

– Uudistuksia avustuksiin on tulossa ja kaikessa valmistelussa on ajateltu ennen kaikkea järjestöjen etua. Olemme käyttäneet paljon aikaa sekä kaupungin sisällä että hyvinvointialueen kanssa ja miettineet tarkkaan, miten avustuskokonaisuus olisi järjestöille selkein ja avustuksia olisi entistä helpompi hakea, kertoo Joensuun kaupungin hyvinvointi- ja osallisuuspäällikkö Heini Lehikoinen

– Kaupungin avustusten uudistamiseen on vaikuttanut se, että vuodesta 2023 lähtien hyvinvointialue jakaa avustuksia. Siun soten aikana näin ei ole ollut, Lehikoinen jatkaa. 

Joensuun kaupungin avustusuudistus on edelleen valmisteluvaiheessa, eikä päätöksiä ole vielä tehty. Keskustelutilaisuudessa on siis aidosti mahdollista vaikuttaa lopputulokseen ja tuoda omia huomioitaan esille.

Tilaisuus järjestetään Tiedepuiston Temple of Challence -kokoustilassa, osoitteessa Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös Teamsin välityksellä: Osallistu etänä

Kahvitarjoilun vuoksi Tiedepuistolle saapuvia pyydetään ilmoittautumaan 8.11.2022 mennessä: Ilmoittaudu mukaan Tiedepuistolle.

Osallistumislinkki ja illan tarkempi ohjelma löytyvät osoitteesta joensuu.fi/yhdistyksille.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.