Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun ja Riverian kumppanuus sujuvoittaa arjen yhteistyötä

Joensuun ja Riverian kumppanuus sujuvoittaa arjen yhteistyötä

Joensuun kaupungin ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria allekirjoittivat yhteistyösopimuksen 11.4.2019. Yhteistyön tavoitteena on osaavan työvoiman turvaaminen alueelle.

Pitkä yhteistyö vakaammalle pohjalle

Riveria ja Joensuun kaupunki ovat jo kauan tehneet yhteistyötä monella rintamalla.

– Kumppanuusneuvottelujen yhteydessä saatiin ensimmäistä kertaa kasattua yhteen, mitä yhteistyömuotoja meillä jo on, sanoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

– Myös tulevien yhteistyömahdollisuuksien tarkempi kartoittaminen parantaa sekä kaupungin toimintaan että opiskelijoiden työpaikalla oppimiseen liittyvien tarpeiden kohtaamista, toteaa Joensuun kaupungin hyvinvoinnin kehittämisjohtaja Jani Kaasinen. Uusia hienoja avauksia on jo löytynytkin, hän hehkuttaa.

Osaava työvoima elinvoiman perustana

– Tavoitteemme on, että meillä on maailman paras opetus, sanoo Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen. Pyrimme myös parantamaan sijoitustamme Suomen toiseksi parhaasta, Suomen yritysystävällisemmäksi kaupungiksi kokoluokassamme hän jatkaa.

– Riverialle yrittäjyys ja sen kautta opiskelijoiden työllistyminen on merkittävä asia, johon panostetaan, toteaa kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

– Seuraava askel on laajentaa sopimusta konserni-tasolle, sanoo Karjalainen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.