Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuulaisten sote-järjestöjen avustukset haettavana

Joensuulaisten sote-järjestöjen avustukset haettavana

Rekisteröidyt joensuulaiset sosiaali- ja terveysalan järjestöt voivat hakea avustusta kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävään toimintaan. Hakuaika on käynnissä ja päättyy perjantaina, tammikuun 21. päivä kello 15.

Hakemus ja lisäohjeet ovat osoitteessa www.joensuu.fi/sosiaali-ja-terveysjarjestot ja kaupungin palvelupisteillä.

Avustusta voivat hakea myös joensuulaiset yleishyödylliset osuuskunnat. Valtakunnalliselle tai alueelliselle rekisteröidylle yhdistykselle voidaan myöntää avustusta, jos avustushakemuksessa kuvattu toiminta kohdistuu kokonaisuudessaan joensuulaisiin.

– Järjestöjen toiminnalla on merkittävä rooli joensuulaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Ne tavoittavat suuren määrän eri ikäisiä kaupunkilaisia. Järjestöjen tarjoaman yhteisöllisyyden ansiosta moni joensuulainen voi tavata muita ihmisiä, saada vertaistukea ja kokea olevansa merkityksellinen, sanoo Joensuun kaupungin hyvinvointi- ja osallisuuspäälikkö Heini Lehikoinen.

Vuonna 2021 avustusta jaettiin yli 60:lle sote-järjestölle. Joukossa oli eläkeläis- ja vammaisjärjestöjä, rintama- ja sotaveteraanijärjestöjä, sairaus- ja potilasjärjestöjä, lapsi- ja perhetyön järjestöjä sekä monialajärjestöjä.

Lisätietoja saa Heini Lehikoiselta sähköpostitse heini.lehikoinen@joensuu.fi tai puhelimitse numerosta 050 310 9610.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.