Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu-sovelluksessa uusia ominaisuuksia: voit tarkistaa latutilanteen ja kirjastolainat

Joensuu-sovelluksessa uusia ominaisuuksia: voit tarkistaa latutilanteen ja kirjastolainat

Joensuu-sovellus on Joensuun kaupungin virallinen sovellus, jonka tavoitteena on koota yhteen sovellukseen kaikki keskeisimmät kaupungin palvelut. Sovelluksella on muun muassa voinut seurata joukkoliikenteen aikatauluja, lukea kaupungin tiedotteita ja tarkastella tulevia tapahtumia. Jatkossa Joensuu-sovelluksella voi myös seurata latujen ja ulkokenttien kunnossapitoaikataulua sekä hallinnoimaan Vaara-kirjastojen lainoja.

– Kuuntelemme kuntalaisten toiveita herkällä korvalla ja latuseurantaa on sovellukseen toivottu usein. Se onkin erinomainen lisä Joensuu-sovelluksen sisältöön. Latujen ja luistelukenttien kunnossapitoseuranta näyttää reaaliajassa, milloin niitä on huollettu. Taustalla toimii Fluent Outdoorsin järjestelmä, joka on tuttu hiihtäjille selainversiona, kertoo Joensuun kaupungin tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen.

Sovellus palvelee jatkossa entistä paremmin myös Vaara-kirjaston käyttäjiä. Kirjastokortin saa asennettua osaksi sovellusta ja kirjautuneena sovelluksen kautta pystyy myös hallinnoimaan omia lainojaan, uusimaan lainat ja tekemään varauksia.

– Kirjastokortti on ollut mahdollista asentaa sovellukseen aikaisemminkin, mutta uudessa versiossa tietoturvaa on parannettu ja kirjastokortin numeron lisäksi sovellukseen näppäillään käyttäjän pin-koodi. Sovelluksen päivityksen jälkeen kirjastokortti pitää asentaa sovellukseen uudestaan, jos kirjastokortti on ollut käytössä, kertoo vs. kirjastopalvelujohtaja Riitta Kangas Joensuun seutukirjastosta.

Sovelluksen voi ladata Android- ja Apple-puhelimiin ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä Joensuun kaupunki. Joensuu-sovelluksen on toteuttanut Hion Digital Oy (aikaisemmin Geniem Oy)

Lisätietoja sovelluksesta on kaupungin verkkosivuilla joensuu.fi/joensuu-sovellus.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.