Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu-päivän palkintojenjakotilaisuus torilla peruttu

Joensuu-päivän palkintojenjakotilaisuus torilla peruttu

Kauppatorilla pidettäväksi aiottu Joensuu-päivän palkintojenjakotilaisuus on peruttu. Tilaisuus olisi ollut tänään perjantaina 27.11. kello 18.

Perumisen syy on Siun soten alueellisen tilannekuvatyöryhmän suositus olla järjestämättä yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia nykyisessä koronatilanteessa.

– Joensuu-päivän perinteisiin juhlallisuuksiin kuuluva palkintojenjako ei nyt toteudu suunnitellusti terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä syistä. Vaikka peruminen on harmillista, haluamme omalta osaltamme tehdä kaikkemme viruksen leviämisriskin välttämiseksi ja nykyisen epidemiatilanteen helpottamiseksi. Muistamme kuitenkin kaikkia palkittuja myöhemmin sopivalla tavalla, sanoo kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Vaikka emme pääsekään jakamaan palkintoja kasvotusten, haluamme onnitella erittäin lämpimästi kaikkia palkittavia. Joukko on tälläkin kertaa hieno kattaus lahjakkaita, inspiroivia joensuulaisia ja odotimme kovin pääsevämme kiittämään ja onnittelemaan heitä torilla. Mutta turvallisuus edellä mennään ja toivotamme heille kaikille oikein hyvää menestystä jatkossa, sanoo kaupungin kulttuurisihteeri Sari Suvanto.

Palkittuihin on oltu tilaisuuden perumisesta yhteydessä ja palkinnot toimitetaan palkituille kotiin.

Tämän vuoden jaettavat palkinnot ovat yrittäjä-, kulttuuri-, nuoriso- ja menestyneiden joensuulaisurheilijoiden palkinto sekä viisi vapaaehtoistyön Arjen sankarit -palkintoa. Lisäksi työllisyyden hanke Luotsi palkitsee kuusi inspiroivaa työllistämistarinaa.

Museoihin vapaa pääsy ja kaupunginorkesterin esitykset Onnissa toteutuvat

Joensuu-päivänä ohjelmaa oli karsittu jo aiemmin. Museoihin on edelleen vapaa pääsy ja ne ovat auki kello 16:een asti. Taidemuseo Onnissa järjestettävät kaupunginorkesterin muusikkoryhmien esitykset toteutuvat suunnitellusti. Päivän sisältö: www.joensuu.fi/joensuu-paiva.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.