Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu, Kontiolahti ja Liperi haastavat laturetkeilemään talvilomalla

Joensuu, Kontiolahti ja Liperi haastavat laturetkeilemään talvilomalla

Talvilomaa vietetään tänä vuonna hiihtäen Joensuun, Kontiolahden ja Liperin latuverkostoilla. Kuntayhteistyössä hiihtäjille on suunniteltu laturetkihaaste, joka esittelee monipuolisesti alueen hienoa latuverkostoa. Mukana on myös vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja kuten esimerkiksi Selkie, Valkeasuo ja Harpatti.

"Hiihtämisen vuoksi ei tänä vuonna tarvitse lähteä Lappiin, sillä lunta ja latuja riittää", toteaa Kontiolahden kunnan vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen.

Laturetkihaasteella halutaan kannustaa ihmisiä tutustumaan uusiin hiihtokohteisiin. Reittejä ei ole merkitty haastetta varten erikseen maastoon, vaan reitit tukeutuvat olemassa oleviin latuopasteisiin. Yksityiskohtaisemmat reittitiedot ovat nettisivuilla: www.joensuu.fi/retkihaaste ja www.kontiolahti.fi/talviloma

Laturetkihaastetta voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #laturetkihaaste.

"Olemme luoneet tähän myös pienen kannustimen, sillä arvomme kuvansa Facebookissa tai Instagramissa #laturetkihaaste-tunnisteella jakaneiden kesken muun muassa kausikortin ensilumenladulle", kertoo kaupungin liikuntasuunnittelija Anu Korhonen. "Haasteeseen osallistuminen ei edellytä hikipäässä kilometrien keräämistä, vaan kuvan voi napata myös lyhyeltä lasten kanssa tehdyltä retkeltä", Korhonen jatkaa ja kannustaa kaikkia lähtemään rohkeasti ladulle.


Lisätietoja:

Anu Korhonen
liikuntasuunnittelija

Joensuun kaupunki
050 590 6530

anu.korhonen@joensuu.fi

 

Sari Jormanainen

vapaa-aikapäällikkö
Kontiolahden kunta

0500 180 800

sari.jormanainen@kontiolahti.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.