Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu käynnistänyt tarjouskilpailun kerrostalotonteista Penttilässä ja Rantakylässä

Joensuu käynnistänyt tarjouskilpailun kerrostalotonteista Penttilässä ja Rantakylässä

Joensuun kaupunki on käynnistänyt tarjouskilpailun kerrostalotonttien myymiseksi Penttilästä ja Rantakylästä. Tarjouskilpailu päättyy 20.10.2020 kello 15.

Osoitteessa Penttilänkulma 8 on tarjolla tontti kerrostalorakentamiseen kaupunkikuvallisesti merkittävältä paikalta. Tontti sijaitsee Pielisjoen rannalla, lähellä ydinkeskustaa. Tontti rajoittuu rannan puolelta rantaraittiin ja vuonna 2022 rakennettavaan Cederbergin aukioon. Tontilla on rakennusoikeutta 3 700 kerrosneliötä ja kaavassa on osoitettu kolme rakennusalaa 4-, 5- ja 6-kerroksisten kerrostalojen rakentamiseksi. Pohjahinta tälle tontille on 1 298 700 euroa.

Rantakylässä osoitteessa Ruoritie 5 on tarjolla tontti kerrostalorakentamiseen loistavien palvelujen välittömästä läheisyydestä. Tontti rajoittuu Rantakylän toriin, jonka kunnostaminen on kaupungin investointiohjelmassa vuonna 2021. Tontilla on rakennusoikeutta 4 000 kerrosneliötä ja kaavassa on osoitettu kaksi rakennusalaa 4- ja 6-kerroksisten kerrostalojen rakentamiseen. Pohjahinta tarjouskilpailussa tälle tontille on 700 000 euroa.

Tontteihin voi tutustua tarkemmin kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.joensuu.fi/kerros-ja-rivitalotontit. Siellä voi myös jättää tonteista tarjouksen.