Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu jakaa 3 000 valmiiksi maksettua joulukorttia

Joensuu jakaa 3 000 valmiiksi maksettua joulukorttia

Joensuun kaupunki jakaa kuntalaisille 15. marraskuuta alkaen 3 000 joulukorttia, joissa postimaksu on maksettu kaikkiin maihin. Joulun toivotuksen ohella korttien tarkoitus on houkutella kaupunkiin uusia joensuulaisia.

– Meidän tavoitteemme on kasvaa 80 000 ihmisen kaupungiksi. Tähän tarvitsemme kaikkien joensuulaisten apua. Toivomme, että joulukortteja lähetetään ystäville ja sukulaisille, jotka olisi mukava saada muuttamaan meille. Toivottavasti kampanjaan tartutaan innokkaasti, sanoo Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Kortteja jaetaan Carelicumin, Enon, Pyhäselän, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran palvelupisteillä aukioloaikojen mukaisesti. Kortteja annetaan kolme kappaletta per henkilö.

Piirretyssä kortissa hyvää joulua toivottavat kaupunginjohtaja ympärillään jouluinen joukko joensuulaisia eläinhahmoja. Korteissa on valmiina pieni kehotus muuttamiseen, mutta myös reilusti tilaa omille jouluterveisille.

Joensuun kaupunki on kuluvan vuoden aikana panostanut muuttajamarkkinointiin ja muuttajien palveluiden kehittämiseen. Konkreettisimpana uutena palveluna muuttoagentti auttaa muuttajia kaikissa muuttoon ja asettautumiseen liittyvissä asioissa. Muuttoagentti auttaa löytämään työtä, asunnon, koulutuspaikan ja vaikkapa harrastusmahdollisuuksia.

Joensuun kaupungin muuttajasivut osoitteessa joensuu.fi/muutameille 

Palvelupisteiden aukioloajat voit tarkistaa osoitteesta joensuu.fi/asiointi