Sisältöjulkaisija

angle-left Maksuttomat kuljetukset ampumahiihdon maailmancup-yleisölle

Maksuttomat kuljetukset ampumahiihdon maailmancup-yleisölle

Maaliskuun puolivälissä Kontiolahden ampumahiihtostadionilla järjestettävän ampumahiihdon maailmancup -osakilpailun yleisökuljetusten aikataulut on julkaistu. Maksuttomien linja-autokuljetusten lisäksi tapahtumakumppanit järjestävät yhteiskuljetuksia myös Kolilta ja muualta Suomesta. 

Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta järjestävät maksuttomat yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille jokaisena kisapäivänä torstaista sunnuntaihin 12.-15.3.2020. Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Kauppatorilla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä että Lehmosta. Tänä vuonna myös Kylmäojan koululta pääsee kyytiin. 

Ensimmäiset bussit stadionille lähtevät jokaisena kisapäivänä noin kolme tuntia ennen kisojen starttia. Yhden kisan päivinä, eli torstaina ja perjantaina, viimeinen bussi stadionille lähtee 45 minuuttia ennen kisan alkua. Paluukyydit alkavat kisan loppuessa ja viimeiset kyydit ajavat yleisöalueen sulkeutuessa. Kahden kisan päivinä, eli lauantaina ja sunnuntaina, bussit kulkevat yhtä soittoa edestakaisin aamupäivästä iltaan.

Myös Joensuun torilla tapahtuu. Kisaviikonloppuna torin näytöllä pyörii Ylen lähetys kisoista ja tarjolla on viihdykettä ja puuhaa, joista voi nauttia joko bussiin odottelun lomassa tai muuten vain tunnelmoidakseen tapahtumameininkiä.

Yhteiskuljetuksia myös Kolilta ja muulta Suomesta

Tapahtumaan voi matkustaa yhteiskyydeillä myös Kolilta sekä muualta Suomesta. Majoitusyrityksistä esimerkiksi ilomantsilainen Möhkön Rajakartano tarjoaa majoittujille kuljetuspalvelua kisoihin.

– Kuusi matkanjärjestäjää eri puolelta maata on tuomassa vieraita linja-autoilla lauantain kisaan. Yhden matkanjärjestäjän bussimatka on loppuunmyyty, mutta muilla reiteillä on vielä paikkoja tarjolla, sanoo Heikki Hamunen tapahtumaa järjestävästä Kontiolahden Urheilijat ry:stä.

 

Yleisökuljetusten aikataulut ja reitit: kontiolahtibiathlon.com/kuljetukset
Bussimatkapaketit eri puolilta Suomea: kontiolahtibiathlon.com/bussimatkat

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.