Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu etsii talvikaupungin testaajia pääsiäisviikolle – haku päättyy 27.2.

Joensuu etsii talvikaupungin testaajia pääsiäisviikolle – haku päättyy 27.2.

Joensuun kaupunki etsii henkilöitä, jotka haluavat testata Joensuun talvikaupunkina. Talvikaupungin testaajia haetaan pääsiäisviikoksi 25.3.–1.4. Testaajaksi voi hakea sivulla testaajoensuu.fi viimeistään 27. helmikuuta. 

– Meillä Joensuussahan on aivan jäätävän hyvät ladut ja talviliikkumisen olosuhteet. Kaikki eivät vaan vielä mahdollisuuksistamme tiedä. Etsimme talvikaupungin testaajia, jotka haluavat meidän kanssamme myös kertoa kokemuksistaan kaupungin eri viestintäkanavissa, taustoittaa Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Talvikaupungin testaajille tarjotaan majoitus kahdelle viikoksi Joensuun kaupungin omistamassa kattohuoneistossa Penttilänrannassa, 500 eurolla erilaisia talvisia elämyksiä ja yhteinen aktiviteetti Kaisa Mäkäräisen kanssa. Talvikaupungin testaamisen voi toteuttaa lomaillen tai vaikkapa työskennellen Joensuussa etänä.

– Talvikaupungin testaajan sovitaan kanssa yhdessä juuri hänelle sopivia elämyksiä, aktiviteetteja ja tekemistä, ja luvassa on toki myös rauhallista rentoilua omalla ajalla. Lisäksi olemme järjestäneet Joensuun Tiedepuistolta etätyöpisteen talvikaupungin testaajille. Halutessaan voittaja voi siis yhdistää talvilomailun ja työskentelyn, jatkaa Pyykkönen. 

Talvikaupungin testaaminen on jatkoa viime kesänä toteutetulle Testaa Joensuu -kilpailulle, jonka voitti loimaalainen Sini Lindholm. Hän testasi Joensuuta ystävänsä Iina Ihanamäen kanssa kaksi viikkoa viime heinäkuussa.

Testaa Joensuu talvikaupunkina -kilpailu on osa Joensuun muuttajamarkkinointikampanjaa. Joensuun strateginen tavoite on kasvaa 80 000 asukkaan kaupungiksi. Muuttajia varten on avattu verkkosivu joensuu.fi/muutameille

Kaisa Mäkäräinen sukset kädessään