Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu esittäytyy uusille yrittäjille

Joensuu esittäytyy uusille yrittäjille

Joensuun kaupunki esittelee yrittäjille suunnattuja palveluitaan Paras paikka kasvaa -tapahtumassa.

Uusille yrittäjille tarkoitettuun tapahtumaan kutsutaan kaikki viime ja tänä vuonna Joensuuhun yrityksensä perustaneet tai muuttaneet yrittäjät. Kutsun saaneita yrittäjiä on yhteensä lähes 450.

Paras paikka kasvaa -tapahtuma järjestetään koronan takia etänä verkon välityksellä keskiviikkona 26. päivä toukokuuta. Kaksi tuntia kestävässä tilaisuudessa esitellään kaupungin yrittäjille suunnattuja palveluita, kuullaan yrittäjien näkemyksiä ja tarjotaan yrittäjille mahdollisuus verkostoitua kaupungin edustajien sekä toisten yrittäjien kanssa.

– Toimivat yritykset ovat kaupungin kivijalka ja perusta, jolle elinvoima ja ihmisten työpaikat ja suuri osa palveluista rakentuvat. Haluamme kuulla yrittäjien kuulumisia ja erityisesti mitä odotuksia yrittäjillä on Joensuun kaupungille päin, sanoo kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Tapahtumasta on tehty mahdollisimman rento. Järjestäjät ovat luvanneet, että tilaisuudessa ei nähdä perinteisiä kalvosulkeisia. Palveluja esitellään haastattelujen ja keskustelutuokioiden kautta. Haastattelut hoitaa ja tilaisuuden juontaa joensuulainen viestintäyrittäjä Arttu Käyhkö. Lisäksi mukana on vapaamuotoisia keskustelutiloja, joissa yrittäjät voivat kysyä asiantuntijoilta ja keskustella toisten yrittäjien kanssa.

Joensuun kaupunki on järjestänyt eri yhteistyökumppaneiden kanssa uusien yrittäjien tapahtumia pari kertaa aikaisemmin. Noihin Joensuun kaupungintalolla järjestettyihin tilaisuuksiin on osallistunut 50–70 yrittäjää.

Paras paikka kasvaa -tapahtuman järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Joensuun kaupunki ja Business Joensuu Oy.

Lisätietoja tapahtumasta www.joensuu.fi/paraspaikkakasvaa

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.