Sisältöjulkaisija

angle-left Joen Yötä juhlitaan supistetusti perjantaina elokuun 20. päivä

Joen Yötä juhlitaan supistetusti perjantaina elokuun 20. päivä

Joen Yön on perinteisesti ollut koko Joensuun keskustan alueelle levittäytyvä kulttuuritapahtuma, jossa on pystynyt osallistumaan koko päivän ajan erilaisiin Joensuun kaupungin sekä yhteistyökumppaneiden järjestämiin ohjelmiin. Vaikka koronan suhteen eletään jo hyvin paljon vapautuneemmin kuin vielä vähän aikaa sitten, niin Joen Yössä aiotaan tänä vuonna mennä vielä varovaisuusperiaate edellä.

Joen Yön ohjelma on tänä vuonna kaupungin itse järjestämiä ohjelmanumeroita helposti kontrolloitavissa tiloissa. Myös Ilosaaressa on ohjelmaa samalla periaatteella. Joen Yössä noudatetaan voimassa olevia yleisötilaisuusrajoituksia.

- Joen Yön tavoitteena on tänä vuonna luoda kaupunkilaisille mahdollisuus kokea kulttuuria livenä turvallisesti. Normaalia laajaa Joen Yötä ei tänä vuonna tule, vaan ohjelma keskitetään kaupungin omiin hallittaviin tiloihin ja Ilosaareen. Mm. järjestöbulevardi jää pois ohjelmasta ja ohjelmahaku kohdistuu ainoastaan bändeihin. Samoin Joen Yöhön ei ole mahdollista tällä kertaa sisällyttää oheisohjelmia tai yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia Joen Yön tuottaja Jarno Pitko kertoo ja jatkaa

- Joen Yössä tullaan kyllä kokemaan jotain sellaista mitä ei olla koskaan aiemmin nähty, hetken aikaa joudumme vielä panttaamaan ohjelman julkaisua. Heinäkuun alussa julkaistaan koko Joen Yön ohjelma ja yllätystä on luvassa.

Joen Yön tarkempi ohjelma ja haku esiintyjäksi julkaistaan heinäkuussa 2021.

 

Lisätiedot ohjelmasta ja esiintyjähausta päivittyvät Joen Yön nettisivuille.

Tapahtuman järjestää Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja sen toteuttaa Kerubi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.