Sisältöjulkaisija

angle-left Joen Yöhön elokuulle voi ilmoittautua esiintyjäksi

Joen Yöhön elokuulle voi ilmoittautua esiintyjäksi

Kaikkia Joensuun kesän tapahtumia ei olla suinkaan peruttu ja loppukesästä Joensuussa vietetään taas perinteistä Joen Yötä 21. elokuuta.

Tapahtuma levittyy ympäri Joensuun keskustaa ja erityisesti alueina ovat tänä vuonna Kauppatori, Vapaudenpuisto, kaupungintalon ympäristö sekä Ilosaari. Joensuun kaupunginorkesteri esiintyy Joensuun kirkossa kapellimestarinaan Huba Holloköi.

– Koronaviruksen lannistama Joensuun tapahtumakesä vaikuttaa tällä hetkellä kovin hiljaiselta. Joen Yön päivämäärä on kuitenkin vasta elokuun lopussa, jolloin tämän hetkisten tietojen mukaan tapahtumia saa Suomessa taas järjestää. Seuraamme viranomaisten linjauksia tarkasti ja tulemme järjestämään tapahtuman vain jos se on turvallista, Joen Yön tuottaja Jarno Pitko kertoo.

Haku Joen Yön esiintyjäksi on käynnissä ja luvassa on varmasti mukaansatempaavaa ohjelmaa niin tutuissa kuin erikoisemmissakin paikoissa. Esitys tai tempaus voi olla mitä vain perinteisemmistä musiikki- ja teatteriesityksistä vaikkapa runonlausuntaan tai tilataiteeseen. Valittuihin esiintyjiin otetaan erikseen yhteyttä hakuajan loputtua.

Suosittu Joen Yön Järjestöbulevardi vaihtaa hiukan paikkaa viime vuotisesta ja siirtyy Torikadulta remontista valmistuneeseen Vapaudenpuistoon. Toimintaansa esittelemään tulevat järjestöt pääsevät varaamaan paikkansa Joen Yön nettisivuilla. Jokainen toimija voi pystyttää järjestöbulevardille oman, rakenteiltaan turvallisen esittelytelttansa.

Joen Yön ilmoittautuminen on auki

Joen Yön esiintyjä- ja järjestöilmoittautuminen on auki. Esiintyjäilmoittautuminen päättyy 30. toukokuuta ja järjestöbulevardille ilmoittautuminen 31. kesäkuuta. Ilmoittautuminen tehdään tapahtuman verkkosivujen kautta osoitteessa www.joenyo.fi.
 
Joen Yö tarjoaa kaikenikäisille pääsymaksuttomia kulttuuri- ja taide-elämyksiä levittäytyen kaupungin keskustaan. Tapahtuman järjestää Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja sen käytännön tuotannosta vastaa Kerubi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.