Sisältöjulkaisija

angle-left Itsenäisyyspäivä sulkee liikuntapaikkoja

Itsenäisyyspäivä sulkee liikuntapaikkoja

Itsenäisyyspäivänä moni Joensuun kaupungin ylläpitämä sisäliikuntapaikka on suljettuna. Hiihtämään pääsee Laululavan ensilumen ladulla. Muiden latujen tilannetta kannattaa seurata osoitteesta www.joensuu.fi/latuseuranta.

Uimahallit  

Uimahallien aukiolo itsenäisyyspäiväviikonloppuna:

  • 5.12. Vesikko ja rantakylän uimahalli suljettu (henkilökunnan koulutus)
  • 6.12. molemmat uimahallit suljettu
  • 7.12. Vesikko suljettu (uintikilpailut), rantakylän uimahalli auki normaalisti

Liikunta- ja kuntosalit

Keskusta-alueella liikuntasalit ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä 6.12. Torstaina 5.12. salit ovat auki normaalisti. Maaseutualueen liikunta- ja kuntosalit ovat Enon urheiluhallia lukuunottamatta itsenäisyspäivänäkin normaalisti käytössä.

Jäähallit ja Joensuu Areena

Jäähallit ovat itsenäisyyspäivän aikana normaalisti auki. Joensuu Areenassa on joulumarkkinat, joten se on suljettu urheilukäytöltä keskiviikosta 4.12. maanantaihin 9.12. kello 16 saakka.

Ladut ja jääkentät

Laululavan ensilumen latu on erinomaisessa kunnossa. Muilla laduilla tehdään pohjustustöitä. Ajantasainen tieto latujen tilanteesta löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/latuseuranta.

Myös jääkenttien osalta pohjien jäädytystä päästään aloittamaan alkuviikon aikana. Loppuviikon sääennuste näyttää kuitenkin siltä, että jäädytykseen tulee tauko. Jäädytystä jatketaan ensi viikolla säävarauksella. Kenttien käyttöönotosta tiedotetaan erikseen.

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.