Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmastokorttelijuhla tuo lastenteatteria livestriimattuna kotisohville

Ilmastokorttelijuhla tuo lastenteatteria livestriimattuna kotisohville

Joensuun kaupungin ilmastohankkeet yhdessä Teatteri Traktorin kanssa järjestävät ilmaisen virtuaalisen lastentapahtuman lauantaina 8.5. klo 10–11.30. Erityisesti lapsiperheille suunnattua ”Ilmastokorttelijuhlaa” voi seurata livelähetyksenä juhlien Facebook-tapahtumassa.

- Esityksessä käsitellään ilmasto- ja ympäristöaiheita tiedeteatterin ja konkreettisten kokeilujen kautta. Tarkoituksena on tarjota mukaansatempaavaa ohjelmaa ja uusia oivalluksia maailmasta ja ympäristöstä sekä ideoita myös kotona toteutettaviin kokeiluihin, kertoo Ilmastokortteleiden hankesuunnittelija Opri Orenius.

Teatteri Traktorin kehittelemässä tiedeteatterissa pureudutaan muun muassa energian olomuotoihin, pilvien syntymiseen, kierrättämiseen ja ympäristömme muuttumiseen. Lisäksi tapahtumassa esitellään hankkeiden tekemiä kokeiluja arjen ympäristöteoiksi.

Ilmastokorttelijuhla on samalla päätöstapahtuma kahdelle Joensuun kaupungin ilmastohankkeelle: Ilmastokortteleille ja Kokeileva kaupunkiseutu Joensuu -etätyöhankkeelle. Molemmat hankkeet päättyvät toukokuun lopussa.

Hankkeet ovat koonneet kokeiluistaan myös julistenäyttelyn, joka on esillä Joensuun pääkirjastolla viikolla 17 ja Nepenmäen kirjastolla viikolla 18. Vinkkejä ilmastotekojen omatoimiseen toteuttamiseen tarjoavat julisteet julkaistaan myös Climate Joensuun nettisivuilla osoitteessa www.climatejoensuu.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.