Sisältöjulkaisija

angle-left Hiio-hoi, pullopostia horisontissa! Tehdään hyvää yhdessä kotihoidon asiakkaille

Hiio-hoi, pullopostia horisontissa! Tehdään hyvää yhdessä kotihoidon asiakkaille

Kuluvaa kesää on vietetty Joensuun Noljakassa Sinkkolan kesänäyttämöllä lämpimissä ja merihenkisissä tunnelmissa. Teatteri Traktorin Pärskeitä päin! meriseikkailun väliajalla katsojat ovat myös voineet osallistua pullopostiviestien tekemiseen. Viestit toimitetaan kotihoidon asiakkaille osana Siun Soten sekä Joensuun ja Kontiolahden kulttuuripalvelujen yhteishanketta.

Näytelmän väliajalle on järjestetty monenlaista puuhaa koko perheelle erilaisten työpajojen muodossa. Suuren suosion saaneissa pullopostityöpajoissa tehdyt tervehdykset lähtevät valmistuttuaan ilahduttamaan Joensuun ja Kontiolahden kotihoidon asiakkaita.

Kesän aikana on valmistunut mukava määrä pullopostia, mutta tervehdyksiä kaivataan lisää. Vielä on hyvin aikaa käydä katsomassa näytelmä ja olla mukana välittämässä hyvää mieltä heille, jotka eivät välttämättä itse pääse paikan päälle esityksiä katsomaan. Työpajojen ulkopuolella pullopostien tekemiseen voi osallistua tekemällä oman tervehdyksen Sinkkolan kahviossa. Työpajat esitysten yhteydessä jatkuvat 22.8. saakka.

Teatteri Traktori, joka on yksi lastenkulttuurikeskuksista Suomessa, on toteuttamassa pullopostiprojektia yhdessä Kulttuuria arkeen-pilottihankkeen kanssa. Hankkeessa Joensuun ja Kontiolahden kulttuuripalvelut sekä Siun Sote kehittävät kotihoidon asiakkaille kulttuurihyvinvointipalveluja kotiin tuotavaksi. Pilottialueisiin kuuluu yhteensä noin 250 kotihoidon asiakasta. Pullopostitervehdysten myötä kotihoidon asiakkaat saavat ensimmäisen kosketuksen hankkeen konkreettisiin tuotoksiin.

 

Lisätietoja:

Marja Ihanus
projektikoordinaattori

Kulttuuria arkeen-hanke
marja.ihanus@joensuu.fi
p.050 594 5824

Kaisa Kervinen
taiteellinen tuottaja
Teatteri Traktori
kaisa.kervinen@traktori.net
p.045 322 8098

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.