Sisältöjulkaisija

angle-left Hiihtolomalla Joensuu Areenassa ja jäähallilla avoimia yleisövuoroja

Hiihtolomalla Joensuu Areenassa ja jäähallilla avoimia yleisövuoroja

Koululaisten hiihtoloman kunniaksi Joensuu Areenassa ja jäähalleissa on kaikille avoimia maksuttomia yleisövuoroja. Areenalla yleisövuoroja on maanantaista perjantaihin 7.–11.3.2022 kello 8–15 välisenä aikana. Yleisön käytössä olevilla kentillä voi mm. pelailla eri pallopelejä. Yleisurheilualueilla voi juosta tai hypätä pituushyppyä. Myös kuntosali on yli 15-vuotiaiden vapaassa käytössä.

Kyseisenä ajankohtana Areenalla on myös joitakin ennakkoon varattuja vuoroja. Varattujen vuorojen aikana kyseisille kenttäalueille meno on yleisöltä kielletty.

Varaa mukaasi tarvittavat mailat ja pallot sekä ennen kaikkea sisäjalkineet. Areenalla ei ole lainattavia pelivälineitä. Ulkojalkineissa hallin puolelle meneminen on ehdottomasti kielletty.

Areenan lisäksi myös Mehtimäen jäähallissa on kaikille avoimia vuoroja. Vuoroja on sekä mailattomille (harjoitusjäähalli 1 ja 2) että mailallisille (kilpahalli) luistelijoille. Yleisövuorolaisille kulku jäähalliin tapahtuu pääovesta. Kulloinkin yleisön käytössä olevan pukukopin voi tarkistaa jäähallin aulasta.

Areenan ja jäähallin yleisövuorot sekä muiden varattujen vuorojen ajankohdat voi tarkistaa osoitteesta www.tilavajoensuu.fi.

Saavuthan paikalle vain terveenä ja paikalle saapuessasi noudatat voimassa olevia koronaohjeita (ks. www.joensuu.fi/korona).


Lisätietoa

Jere Sinkkonen
varaussuunnittelija, liikuntapalvelut
jere.sinkkonen@joensuu.fi
p. 050 311 9168