Sisältöjulkaisija

angle-left Liikuntapaikkojen ulkovalaistusta huolletaan

Liikuntapaikkojen ulkovalaistusta huolletaan

Joensuun kaupunki toteuttaa yhteistyössä Eltelin kanssa hiihtolatujen ja muiden liikuntapaikkojen valaistuksen huoltoa syksyn aikana. Huolto toteutetaan huoltokierroksin, jonka aikana huolettavan alueen valoja pidetään päällä.

Kaupungin jääkiekkokaukaloiden, luistinratojen ja valaistujen hiihtolatujen valaistuksen huollot tehdään sulan maan aikaan ennen lumien tuloa ja kenttien jäädytystä. Huoltokierroksella korjataan kaikki havaitut valaistusviat sekä tehdään ennakoiva huolto. Ennakoivalla huollolla pyritään varmistamaan, että valot toimisivat mahdollisimman moitteetta myös vuoden pimeimpään aikaan.

Joillakin hiihtolatujen reiteillä huoltotöitä ei voida tehdä ennen maan jäätymistä, sillä huoltotöihin vaadittava kalusto on painavaa ja maaperä ei jaksa kannatella tarvittavia työlaitteita. Talviaikaan korjaustöitä tehdään vain välttämättömiltä osin, havaintojen ja ilmoitusten perusteella.

Joensuun kaupungille voi antaa palautetta ulkovalaistuksen hoidosta osoitteessa www.joensuu.fi/palaute, josta palaute ohjataan valaistuksen huollosta vastaavalle Eltelille. Palautetta voi antaa myös Joensuu-sovelluksen kautta, joka voi ladata käyttöön Androidille Play Storesta tai iPhonelle App Storesta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.