Sisältöjulkaisija

angle-left Haku koululaisten iltapäiväkerhoihin alkanut

Haku koululaisten iltapäiväkerhoihin alkanut

Ensi syksyn iltapäiväkerhopaikat ykkös- ja kakkosluokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitseville oppilaille ovat haettavissa 7.–27.2.2022. Haettavana on ensi lukuvuoden, 2022–2023, iltapäiväkerhopaikat.

Iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuussa muun muassa eri seurakunnat ja järjestöt, 4H- ja asukasyhdistykset, Itä-Suomen koulu ja Joensuun steinerkoulu sekä Joensuun kaupunki. Kaikki järjestäjät on listattu osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta/toimintapaikat.

Iltapäivätoimintaan haetaan jokaiselle lukuvuodelle erikseen. Iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan pääsääntöisesti sähköisesti Wilman kautta osoitteessa joensuu.inschool.fi. Lomakkeen täyttöön ei tarvita Wilma-tunnuksia.

Paperisia hakemuslomakkeita saa tarvittaessa iltapäivätoiminnan verkkosivulta osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta ja iltapäivätoiminnan järjestäjiltä. Paperinen hakemus tulee toimittaa suoraan iltapäivätoiminnan järjestäjille tai koulutuspalveluiden hallintopalveluihin perjantaihin 25.2.2022 mennessä.

Päätökset kerhopaikasta tulevat näkyviin Wilmaan hakemukset ja päätökset välilehdelle 6.5.2022 mennessä. Päätöksen näkee ainoastaan nettiselaimen kautta kirjatuessa. Mobiilisovelluksessa päätökset eivät näy. Itä-Suomen koulun ja Joensuun steinerkoulun oppilaiden päätökset postitetaan kotiin 6.5.2022 mennessä.

Lisätietoa hakemisesta, valinnoista sekä iltapäivätoiminnan maksuista ja maksunalennuksista on osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta ja joensuu.inschool.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.