Sisältöjulkaisija

angle-left Hae kaupungille kesätöihin – Uutena tukea nuorten omille yrityksille

Hae kaupungille kesätöihin – Uutena tukea nuorten omille yrityksille

Joensuun kaupunki tarjoaa tänä vuonna kesätöitä 270 joensuulaiselle nuorelle. Tuttuun tapaan kaupunki maksaa myös yritystukea yrityksille ja yhdistyksille nuorten palkkaamiseen. Uutuutena myönnetään tukea nuorten omille yrityksille, jotka on perustettu yritystoiminnan harjoittelua varten ja nuori työllistää näin itsensä kesäkautena.

Kesätöiden hakuaika on 1.2.–1.3. Työpaikkaa haetaan osoitteessa www.joensuu.fi/kesatyot viimeistään 1.3. kello 15.

Työpaikat on tarkoitettu 15–23-vuotiaille joensuulaisille nuorille. Kesätyöt kestävät kahdesta viikosta kuukauteen. Töitä on pääasiassa puisto- ja puutarhapuolella, kiinteistöhuollossa, kulttuuri- ja nuorisopalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa.

Yrityksille ja yhdistykselle tukea palkkaamiseen

Yritykset ja yhdistykset voivat hakea kaupungilta tukea kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Tukea on varattu 60 nuoren työllistämiseen. Alle 100 henkeä työllistäville yrityksille ja yhdistyksille maksetaan yhtä työllistettyä nuorta kohden 350 euroa tukea kuussa. Tukea voi saada enintään kolmen nuoren palkkaamiseen. Hakuaika on 1.2.–31.3. Lisätiedot ja hakulomake: www.joensuu.fi/kesatyopaikkatuki-yrityksille.

Nuorten yrittäjien kesätyöpaikkatuki

Nuoren omaan yritykseen voi saada tukea, jos nuoren yritys on perustettu opintoihin liittyen tai 4H-yhdistyksen kautta. Tuki on 250 euroa kuussa ja se maksetaan yhden kuukauden ajalta. Tukea myönnetään 20 ensimmäiselle hakijalle. Hakuaika on 1.2.–31.3. Lisätiedot ja hakulomake: www.joensuu.fi/kesatyopaikkatuki-nuorille-yrittajille.

Lisätietoja voi tiedustella kaupungin rekrytointipalveluista rekry@jns.fi tai rekrytointikoordinaattori Erja Poutiaiselta numerosta 050 432 6374 tai paikan päällä kaupungintalolla osoitteessa Rantakatu 20, 80100 Joensuu (avoinna ma–pe kello 9–15).