Sisältöjulkaisija

angle-left Hae kansalaisopiston liikunnan tuntiopettajaksi tai sijaiseksi

Hae kansalaisopiston liikunnan tuntiopettajaksi tai sijaiseksi

Hei terveys- ja kuntoliikunnan opetustöistä kiinnostunut osaaja, onko sinulla aito kiinnostus ja halua opettaa matalan kynnyksen liikuntaa eri-ikäisille?

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa liikunnan ja tanssin kursseja pienistä taaperoista senioreihin saakka ja haemme kokeneita tai aloittelevampia osaajia koko toiminta-alueeltamme rikastuttamaan liikunnan ja tanssin monipuolista kurssitarjontaa maalla tai vedessä, päivällä tai illalla, arkena tai viikonloppuna!

Kaipaamme täydennystä sijais- ja opettajajoukkoomme mm. seuraavissa lajeissa: 

  • allasliikunta
  • terveys- ja kuntoliikunta
  • tanssillinen liikunta
  • lasten liikunta

Opettaaksesi kansalaisopistolla et tarvitse pedagogista pätevyyttä tai tutkintoa opetettavasta aineesta, vaan myös muulla tavoin hankittu osaaminen (esimerkiksi oma harrastuneisuus ja aiempi kokemus ryhmän ohjaamisesta) voi tuottaa riittävän osaamisen tehtävään. Jos opetustyö osana meidän porukkaa ja OVTES:n mukainen korvaus tehdystä työstä kiinnostavat, täytä rekryhakemus: Webropolilla luotu kysely: Tule meille töihin (webropolsurveys.com) 

Lisätietoa antavat liikunnan ja tanssin suunnittelijat: 
Sonja Vänskä p. 050 358 8991/ sonja.vanska@joensuu.fi
Jatta Papunen p. 050 311 9183 / jatta.papunen@joensuu.fi
Jenni Raassina-Asikainen p. 050 432 5842 / jenni.raassina-asikainen@joensuu.fi (Allasliikunta, seniorit ja soveltava liikunta)
Markku Laatikainen p. 050 433 8374 / markku.laatikainen@joensuu.fi

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.