Sisältöjulkaisija

angle-left Eri estradeilta -sinfoniakonsertin esiintyjät ja ohjelma ovat muuttuneet

Eri estradeilta -sinfoniakonsertin esiintyjät ja ohjelma ovat muuttuneet

Joensuun kaupunginorkesterin syksyn 2020 ensimmäisen kausiohjelman mukaisen Eri estradeilta -sinfoniakonsertin esiintyjät ja ohjelma ovat muuttuneet koronapandemian takia.

- Suomen tiukentuneiden omaehtoisten karanteenimäärysten takia Linda Lampenius on estynyt matkustamasta Ruotsista Suomeen ja esiintymästä Joensuussa, kertoo intendentti Marjo Vattulainen.

- Toivottavasti ihmiset ymmärtävät tilanteen vakavuuden. On ensiarvoisen tärkeää pitää toisistamme huolta. Emme ota mitään riskejä koronan takia ja omasta puolestamme huolehdimme, että orkesterin työntekijät ja yleisö ovat turvassa, Vattulainen jatkaa.

- Eri estradeilta konsertti tullaan järjestämään myöhemmin samalla solistikaartilla eli Lampenius – Mikkola – Helander. Kartoitamme parhaillaan milloin se on mahdollista, esimerkiksi ensi vuonna, selventää Vattulainen.

 

Eri estradeilta -konsertin tilalla tullaan kuulemaan Ihmeellisellä soinnillaan -konsertti torstaina 10.9. kello 16 ja 19. Konsertin johtaa taiteelinen johtaja Eero Lehtimäki, solistina on trumpetisti Jouko Harjanne ja solistiteoksena kuullaan Joseph Haydnin Trumpettikonsertto Hob VIIe:1 Es-duuri. Harjanne on RSO:n soolotrumpetisti. Hän toimii myös Lieksan Vaskiviikkojen taiteellisena johtajana.

 

Sinfoniakonsertit esitetään syyskuussa kahteen kertaan                         

Koronaohjeistusten aiheuttamien turvamääräysten ja vähentyneiden lippumäärien vuoksi Joensuun kaupunginorkesteri on päättänyt esittää syyskuussa sinfoniakonsertit kahteen kertaan.

- Näin mahdollisimman moni voi tulla turvallisin mielin konserttiin ja me saamme tarvitsemiamme lipputuloja, intendentti Marjo Vattulainen kommentoi päätöstä.

 

Ihmeellisellä soinnillaan  -konsertti torstaina 10.9. esitetään kello 16 ja 19, Keisari-konsertti torstaina 17.9. kello 19 ja perjantaina 18.9. klo 19 ja Bird 100 -konsertti torstaina 24.9. kello 16 ja 19.