Sisältöjulkaisija

angle-left EloVeera-tapahtuma Sinkkolan kotieläinpihassa 2.8.

EloVeera-tapahtuma Sinkkolan kotieläinpihassa 2.8.

Varttuneen väen perinteinen kesätapahtuma EloVeera järjestetään jälleen totuttuun tapaan Sinkkolan kotieläinpihassa 2.8. klo 12–15. Nähtävää, kuultavaa sekä koettavaa löytyy kaikenikäisille. Paikan päällä voi viihtyä oman mielenkiinnon mukaan koko tapahtuman ajan tai vaikka vain hetkisen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Yhdessä nauramisen iloa naurujoogasta

EloVeerassa on edellisten vuosien tapaan esillä paikallisten toimijoiden esittelypisteitä, joiden lisäksi on myös aikataulutettua ohjelmaa. Luvassa on niin naurujoogaa, ohjattuja lyhyitä kävelyreittejä kuin suosittu kahvipakettibingokin. Joensuun kaupungin liikuntakoordinaattori Olga Wasenius on paikalla esittelemässä Joensuun liikuntamahdollisuuksia. Pisteeltä on myös lähtö yhteiselle Sinkkolan kulttuurikävelyreitille, joka toteutetaan yhteistyössä European Walking Tour-projektin kanssa. Naurujoogaohjaaja Päivi Kupiainen tutustuttaa yleisön naurujoogaan, jonka myötä myös hymylihakset tulevat taatusti jumpatuiksi. Ohjatulla esteettömyyskävelyllä kiinnitetään Culture Open-saavutettavuushankkeen projektikoordinaattori Henna Karhapään johdolla huomiota ympäristön esteettömyyteen ja saavutettavuuteen.

Päivän aikana voit piipahtaa myös erilaisissa käsityöpajoissa sekä tehdä hankintoja Tuupovaaran Käsityöläisten pop-up-käsityömyymälässä. Esittelypisteiltä löydät muun muassa Joensuun kaupungin hankkeet esittäytymästä, pelastuslaitoksen ensihoitoyksikön, ortodoksisen ja luterilaisen seurakunnan henkilökuntaa, SiunSoten esittelemässä vapaaehtoistoimintaansa sekä Puhas Oy:n jäteneuvontapisteen. Kirjaston pisteellä voit tutustua Kynnyksetön kirjasto-hankkeeseen tai pysähtyä muistelulaukkujen äärelle tarinoimaan.

Vatsantäytettä EloVeerassa tarjoilee Sinkkolan kahvio, joka palvelee koko tapahtuman ajan. Myös kotieläinpihan eläinasukit ovat totuttuun tapaan paikalla.

Alue ei ole täysin esteetön. Sateen sattuessa tapahtuma siirretään sisätiloihin.

Osoite: Sinkkolan kotieläinpiha, Pesolantie 2, Noljakka

Katso päivän ohjelma: https://www.joensuu.fi/eloveera