Sisältöjulkaisija

angle-left Carelicum avaa ovensa kesäkuussa – Mukulakatu avautuu myöhemmin

Carelicum avaa ovensa kesäkuussa – Mukulakatu avautuu myöhemmin

Koronaviruspandemian vuoksi Carelicumin talo Koskikadulla on ollut suljettuna ja sen asiakaspalvelu on toiminut maaliskuusta saakka kaupungintalolla. Carelicum avaa ovensa jälleen 1. kesäkuuta ja palvelee aluksi lyhennetyin aukioloajoin.

Lasten satukaupunki Mukulakatu ei avaa oviaan vielä kesäkuussa, vaan sen avautumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Carelicumin asiakaspalvelu ja Pohjois-Karjalan museo Hilma ovat kesäkuussa avoinna seuraavasti:

  • ma–ti klo 10–16
  • ke klo 10–18 (museo auki klo 19:ään)
  • to–pe klo 10–16
  • la–su koko Carelicumin talo on suljettu.

Carelicumissa sijaitseva Kahvila-Ravintola Lumme avaa ovensa viikkoa myöhemmin 8. kesäkuuta ja palvelee kesäkuussa maanantaista perjantaihin kello 10–16.

Hygienia ja turvallisuus huomioitu palveluita järjestettäessä

Koronavirusta ei ole vielä selätetty, ja tämä on otettu huomioon kaupungin palveluita avattaessa.

– Carelicumin asiakaspalvelutiskille on asennettu pleksit ja osa odotustilojen istumapaikoista on poistettu turvavälien mahdollistamiseksi. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä ja vessoista löytyy muistutukseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen käsienpesuohjeet, kertoo Carelicumin vastaava palveluneuvoja Anni Koskeli-Ratamaa.

– Toivomme, että asiakkaat ottaisivat THL:n ohjeistuksen huomioon ja muistaisivat, että asioimaan saa tulla vain täysin terveenä. Suurimman osan palveluistamme voi edelleen hoitaa myös verkossa, Koskeli-Ratamaa jatkaa.

Carelicumin asiakaspalvelu toimii 29. toukokuuta saakka kaupungintalolla osoitteessa Rantakatu 20 ja palvelee maanantaista perjantaihin kello 10–16. Joensuun kaupunginorkesterin ja -teatterin kevätkaudella peruuntuneiden tapahtumien lippupalautuksia otetaan vastaan 29. toukokuuta asti. Lippupalautukset on mahdollista hoitaa myös sähköisesti.