Sisältöjulkaisija

angle-left Business Joensuun uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi Haring

Business Joensuun uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi Haring

Business Joensuu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu joensuulainen Tomi Haring. Uudessa tehtävässään Haring aloittaa maaliskuussa 2022.

Tomi Haring toimii tällä hetkellä hyötyajoneuvojen varaosiin erikoistuneen Närhi Oy:n toimitusjohtajana. Aikaisemmin hän on työskennellyt monipuolisesti teollisuuden parissa. Suurin osa Tomi Haringin työtehtävistä on liittynyt kansainväliseen liiketoimintaan.

Joensuuhun Tomi Haring tuli vuonna 1993 aloittaessaan yliopistossa fysiikan opiskelun. Koulutukseltaan Tomi Haring on fysiikkaan erikoistunut filosofian lisensiaatti ja laskentatoimeen erikoistunut kauppatieteiden maisteri.

Vuosituhannen vaihteessa jatko-opintojensa aluksi hän työskenteli vuoden verran Saksassa, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnbergin yliopistossa. Tämän jälkeen Haring on viihtynyt hyvin Pohjois-Karjalassa. Perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta, joista vanhin on jo muuttanut pois kotoa.

– Odotan innolla yhteistyötä alueen yrityksien, koulutuslaitoksien ja muiden sidosryhmien kanssa. Business Joensuun ammattitaitoisen joukkueen kanssa varmistamme alueemme menestyksen myös jatkossa. Tavoitteenani on lisätä edelleen Business Joensuun tunnettuutta seudulla ja viedä palvelumme lähemmäksi asiakasta, kertoo Tomi Haring.

Uuden toimitusjohtajan valintaprosessi eteni suunnitellusti hyvänä ryhmätyönä. Business Joensuu Oy:n hallituksen asettama valmisteluryhmä käynnisti hakuprosessin profiloinnilla ja teki ensimmäisen haastattelukierroksen. Loppuhaastattelussa oli mukana kolme ehdokasta.

– Business Joensuun hallituksen valinta oli täysin yksimielinen. Haimme henkilöä, jolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnasta ja joka pystyy näkemään toimintaympäristön mahdollisuudet. Toisaalta etsimme henkilöä, joka on työssään tavoitteellinen ja soveltuva johtamaan asiantuntijaorganisaatiota. Uskomme, että Tomi Haringissa yhdistyvät kaikki nämä ominaisuudet, kertoo Business Joensuun hallituksen puheenjohtaja Asko Miettinen.

Business Joensuu Oy:lle on valittu uusi toimitusjohtaja, koska nykyinen toimitusjohtaja Harri Palviainen aloittaa Järvenpään kaupunkikehitysjohtajana joulukuun 2021 alussa.

– Business Joensuun hallitus on valinnut johtaja Ari Immosen Business Joensuusta hoitamaan toimitusjohtajan tehtäviä siirtymävaiheen ajan joulukuun alusta alkaen. Business Joensuun toiminta ja palvelut asiakkaille jatkuvat ennallaan myös siirtymävaiheen aikana, jatkaa Asko Miettinen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.