Sisältöjulkaisija

angle-left Avustushaku koululaisten iltapäiväkerhojen järjestämiseksi käynnissä

Avustushaku koululaisten iltapäiväkerhojen järjestämiseksi käynnissä

Erilaiset yhdistykset ja järjestöt voivat hakea Joensuun kaupungilta avustusta 1.- ja 2.-luokkalaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiseksi Joensuussa lukuvuonna 2021–2022. Hakuaika on 9.–23. marraskuuta.  

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti kello 12–17. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Toimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä ja lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset. Iltapäivätoimintaa järjestetään myös erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Hakemuslomakkeita ja lisätietoja on osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta. Lisätietoja saa myös toimistosihteeri/suunnittelija Teemu Airaksiselta, puh. 050 338 9184, teemu.airaksinen@joensuu.fi.

Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut, Iltapäivätoiminta, Länsikatu 15 4B 2. krs, 80110 Joensuu.  

Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Toimijoilla voi olla omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

Kuluvana lukuvuonna iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupungin lisäksi evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.