Sisältöjulkaisija

angle-left Aseman seudun liikennejärjestelyt muuuttuvat

Aseman seudun liikennejärjestelyt muuuttuvat

Kadunrakennustyöt Joensuun aseman seudulla aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin. Asemankaari-kadun työmaa-alue eristetään aidoilla pysäköinnille, saattoliikenteelle, takseille ja linja-autoliikenteelle varatuista alueista.

Tilapäisten liikennejärjestelyjen rakentaminen alkaa viikon 21 lopulla.

Ajoneuvoliikenne Siltakadun ja Itärantakadun kiertoliittymästä asemalle katkeaa. Liikenne aseman alueelle kulkee Kimmelin kohdalla olevan liittymän kautta.

Nykyinen pysäköintialue pysyy pääosin ennallaan, mutta alueelle rakennetaan lyhytaikaiselle saattopysäköinnille tarkoitettuja alueita. Samoin Takseille ja Hertzin vuokra-autoille on omat alueensa.

Linja-autoliikenteen laiturit säilyvät toistaiseksi ennallaan, mutta odottavien linja-autojen pysäköinti siirtyy entisen kylmäaseman kohdalle.

Jalankulkijat ohjataan asemarakennukselle ja asemalaiturille kahta reittiä pitkin. Polkupyörien pysäköintiin varataan tilaa asemarakennuksen edustalta sekä Itäranta-kadun varrelta.

Itäranta-kadun liikenne toimii työn aikana muutoin normaalisti, mutta työmaaliikenne ja tilapäiset järjestelyt lisäävät kadun liikennemääriä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.