Sisältöjulkaisija

angle-left Anna palautetta - Joensuu.fi betaversio julki

Anna palautetta - Joensuu.fi betaversio julki

Joensuun kaupunki julkaisee tammikuun 2019 lopussa uudet verkkosivut. Luet tätä uutista uusien verkkosivujen betasivustolla.

– Betavaiheessa verkkosivu ei ole vielä valmis. Nyt haluamme kuulla mielipiteitä sivuston toimivuudesta ja asioiden löydettävyydestä. Teemme tämän perusteella vielä muutoksia seuraavan kuukauden aikana, viestintäpäällikkö Reeta Knuuti taustoittaa betavaihetta.

– Julkaisemalla betaversion haluamme helpottaa siirtymävaihetta uuteen sivustoon. Nyt on mahdollista tutustua uuteen sivustoon etukäteen ja totutella sen käyttöön, viestintäpäällikkö Knuuti jatkaa.

Uusia osioita julkaistaan pikkuhiljaa

Betavaiheessa sivut ovat vielä keskeneräiset. Sivuille lisätään uutta sisältöä pikkuhiljaa. Tällä hetkellä sivuilla on auki seuraavat osiot:

  • Sosiaali- ja terveyspalvelut
  • Asiointi sekä
  • Kaupunki ja hallinto.  

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat Siun soten palvelu, mutta edelleen yksi haetuimpia palveluita kaupungin verkkosivuilla. Tämän vuoksi osio halutaan säilyttää myös uudistuvilla verkkosivuilla.

Ennen varsinaista julkaisua sivuille lisätään vielä osiot:

  •     Asuminen ja ympäristö
  •     Kulttuuri ja vapaa-aika
  •     Päivähoito ja koulutus sekä
  •     Työelämä ja yrittäjyys.
Betaversiossa sivut ovat keskeneräiset, joten asiointia varten kannattaa käyttää vielä tämän hetkistä verkkosivua osoitteessa www.joensuu.fi.

Kaupunki tiedottaa betaversion etenemisestä tästä lähtien ajantasaisesti.

Kaupungin tämän hetkiset verkkosivut ovat auki osoitteessa www.joensuu.fi siihen asti, kunnes uudet sivut virallisesti julkaistaan. Uusien sivujen osoite on julkaisun jälkeen www.joensuu.fi.

Kaupunkilaisten mielipiteet vaikuttivat sivuston ulkonäköön

Uudistuviin verkkosivuihin oli mahdollista tutustua ennakkoon ensimmäistä kertaa kaupungintalon avoimissa ovissa 24.11.

Kaupunkilaiset osallistuivat sivujen alkuvaiheen suunnitteluun keväällä 2018 antamalla palautetta sivujen ulkoasusta ja rakenteesta. Kaupunkilaisilta saatu palaute auttoi kehittämään sivustoa ja sen pohjalta esimerkiksi sivujen ulkoasuun tehtiin muutoksia.

Verkkosivu-uudistukseen on osallistunut kaikkiaan yli 200 kaupungintyöntekijää.

Anna palautetta uudistuvista verkkosivuista:
https://link.webropolsurveys.com/S/1EE275EF19B6C4D5
Kannettavan tietokoneen näytöllä näkyy Joensuun kaupungin uudet verkkosivut