"Rakennetaan"

yritystontit_slider.jpg

Yritystontit

Joensuussa on tarjolla yritystontteja Raatekankaalla, Pilkossa ja Marjalassa sekä keväästä 2017 lähtien myös Papinkankaalla. Tämä uusi teollisuusalue sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Papinkankaan yritystonteille on hyvät yhteydet Karhunmäen eritasoliittymästä, numero 30, alue näkyy hyvin moottoritielle, valtateille 6 ja 9. Tontit on muodostettavissa yrityksen toiveiden mukaisesti. Ne on mahdollista sekä vuokrata että ostaa.

Joensuun kaupunki tarjoaa yritystonttien hankkijoille myös etuoikeuden Karhumäen alueelta luovutettaviin pientalotontteihin. Jos siis haluat asua kävelymatkan päässä yrityksestäsi, ovat Papinkankaan teollisuustontit oivallinen vaihtoehto. Karhunmäen alueella on kaksi päiväkotia, uusi koulu ja juuri valmistunut lähiliikuntapaikka. Alueella on myös vehreitä ulkoilumaisemia, ja se onkin kasvattanut suosiotaan lapsiperheiden asuinalueena. Joensuu on muutenkin tunnettu luonnostaan, joka tarjoaa upeat puitteet ulkona olemiseen ja harrastamiseen.

Joensuun kaupunki kehittää omaa toimintaansa niin, että se koetaan aidosti yritysystävällisenä kaupunkina. Kaupungin tontinluovutus tekee tiivistä yhteistyötä Joensuun seudun kehittämisyhtiön Josekin kanssa, joka tarjoaa yrittäjille maksutta neuvoja ja apua. Josekilla on myös rekisteri kaupungin alueella olevista valmiista teollisuustiloista. Se löytyy osoitteesta http://www.josek.fi/toimitilarekisteri/.

Tervetuloa teollisuustonttien esittelykierrokselle!

Lisätietoja yritystonteista antaa maanmittausteknikko Matti Toivanen, 0505530406, matti.toivanen@jns.fi.

Vapaat yritystontit löytyvät karttapalvelusta osoitteesta https://kartta.jns.fi

 

Päivitetty 09.08.2017

VAPAAT TONTIT

KARTTAPALVELUSSA

 

KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT

Muuntamontie 5
80100 Joensuu

YHTEYSTIEDOT

Matti Toivanen
Maanmittausteknikko
Puh. 050 553 0406
matti.toivanen@joensuu.fi


Varalla:

Kalle Sivén
Kaupungingeodeetti
Puh. 050 511 0362
kalle.siven@joensuu.fi

 

 

 

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!