"Henkilökohtaisia työllisyyspalveluita"

Yrityskuiskaajat tulevat yrittäjien avuksi

Yrittäjä! Tarvitsetko

  • lisää työntekijöitä
  • voimaa kasvuun
  • koulutusta työntekijöillesi
  • lisää tiloja
  • neuvoja investointeihin
  • jatkajan yrityksellesi
  • apua sukupolvenvaihdokseen
  • tietoa kilpailutuksista

Kerro huolesi yrityskuiskaajalle. Yrityskuiskaaja auttaa sinua itse tai etsii oikean tahon auttamaan asiassa.

Kutsu yrityskuiskaaja käymään täyttämällä alla oleva lomake.

Yrityskuiskaajiin saat yhteyden myös puhelimitse 050 310 9635.

Päivitetty 03.09.2018
Kutsu Yrityskuiskaaja käymään!
Haluan, että yrityskuiskaaja tulee käymään yrityksessämme. Täytä yhteystiedot ja kirjoita viestikenttään asiat, joiden tiimoilta haluat yrityskuiskaajan tulevan kylään.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Mikä tai kuka on yrityskuiskaaja?

Yrityskuiskaajat ovat joukko Joensuun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden asiantuntijoita ja johtoa. Kuiskaajat liikkuvat yrityksissä työnsä yhteydessä, kutsusta tai kampanjaviikoilla.

Yrityskuiskaajat keräävät yhteen kaikki yrityksissä esille tulleet asiat ja selvittävät, kuka pystyy viemään niitä eteenpäin.

Grow with Joe – Yrityskuiskaajat -kiertueella ovat mukana Joensuun kaupunki konserniyhtiöineen, Pohjois-Karjalan kauppakamari, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Joensuun Yrittäjät, Joensuun seudun kehittämisyhtiö Josek, Joensuun tiedepuisto, Joensuun yrityskiinteistöt, TE-toimisto, ELY-keskus ja Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys.

Mihin yrityskuiskaajia tarvitaan?

Yrityskuiskaajien tehtävänä on edistää ilmapiiriä, joissa yritykset menestyvät. Pelkkä yrittäjien haasteiden, toiveiden ja huolien kuuleminen ei riitä – ongelmiin tarvitaan ratkaisuja. Menestyvät yritykset luovat alueen elinvoimaa. Elinvoima taas tarkoittaa työtä ja kaikille parempaa elämää.

Joensuun tavoitteena on olla kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki. Yhdessä tekeminen on Joensuun strategian teema, joten haluamme auttaa yrityksiä yhteistyön kautta. Työllisyyden ja yritystoiminnan edellytysten parantaminen nousi esiin myös Joensuun kuntalaiskyselyssä, jossa se oli kaupunkilaisten mielestä tärkein kehitettävä asia.

Päivitetty 03.09.2018