"Henkilökohtaisia työllisyyspalveluita"

Yksilövalmennus työnhakijalle

Yksilövalmennus on vapaaehtoinen palvelu, jonka tavoitteena on edistää työttömän joensuulaisen polkua kohti avoimia työmarkkinoita tai koulutusta.

YKSILÖVALMENNUS NUORILLE
Alle 30-vuotiaille yksilövalmennusta tarjoaa Ohjaamo. Katso tarkemmin Ohjaamon sivuilta.


YKSILÖVALMENNUS YLI 30-VUOTIAILLE
Asiakkaaksi pääsyn ratkaisee yksilöllinen palvelutarpeesi. Siksi pyydämme ennen asian käsittelyä kaikilta asiakkaaksi haluavilta suostumuksen tietojenvaihtoon. Näiden ennakkotietojen perusteella asiakaspalveluryhmä selvittää, olisiko yksilövalmennus tällä hetkellä oikea palvelu tilanteeseesi.

Mikäli yksilövalmennus alkaa, saat yksilövalmentajalta kutsun ensimmäiseen tapaamiseen.  Ilmoitamme sinulle asiasta myös siinä tapauksessa, jos yksilövalmennus ei ole taustatietojen perusteella tällä hetkellä paras ratkaisu tilanteeseesi. Ilmoitamme asiakkuusratkaisut tiedoksi myös TE-toimistoon.
 

YKSILÖVALMENNUKSEN ASIAKKAAKSI HAKEUTUMINEN:

Lähetä alla oleva lomake
Kun saamme viestisi, otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme puolen tunnin tapaamisajan työllisyyspalveluihin. Tapaamisessa kerromme sinulle tarkemmin yksilövalmennuksesta. Sinä voit kertoa tilanteestasi ja täyttää suostumuksen yksilövalmennuksen tarpeen käsittelyssä tarvittavien tietojen vaihtoon.
 

 

Päivitetty 22.01.2019
Yksilövalmennuksen asiakkaaksi hakeutuminen
Lähetä alla oleva yhteydenottolomake - älä laita viestiin henkilötunnusta tai mitään muita arkaluontoisia tietoja tietoturvallisuussyistä.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.