"Virkamiehet esittelevät ja poliitikot päättävät"

raati270515_slider

Viestintäraati

Kaupungin viestinnän kehittämisen apuna toimii vapaaehtoisista kaupunkilaisista koottu asukasraati.

Viestintäraati kokoontuu muutaman kuukauden välein kahvikupposen ääreen jakamaan ajatuksia viestinnän välineistä ja sisällöistä. Tarkemman syynin alla on kaupungin viestintäkanavat ja -sisällöt sekä kaupunkilaisten tavoittaminen.

Tapaamisten antiin voi tutustua Tapaamiset-sivulla. Sieltä löytyvät myös huhtikuussa 2015 toteutetun viestintäkyselyn tulokset. Kysely antoi taustatietoa raadin työn alkutaipaleelle.

Yhteydenpito raatilaisten kanssa on ollut aktiivista: viestinnän ihmisten puhelin on soinut ja sähköpostia kilahdellut. Ideoita syntyy ja niitä jaetaan. Raati on siis liikkeellä hienolla asenteella!

Raatilaiset saavat nähdä uudistukset ensimmäisinä

Joensuun kaupunki on uudistamassa viestintäänsä. Huhtikussa 2016 käytössä on uusia viestintävälineitä, ja sisältöjä voidaan jakaa entistä paremmin eri kanavissa. Viestintäraati on päässyt testaamaan uusia palikoita ja antamaan niistä palautetta, ennen kuin ne julkaistaan muille kaupunkilaisille.

Viestintäraatiin haettiin jäseniä muun muassa Joensuun Uutisissa, kaupungin nettisivuilla ja somessa. Mukaan otettiin kaikki ilmoittautuneet, lähes 40 henkilöä.

Päivitetty 11.04.2016