Timmi varauskalenteri

Timmi varauskalenterin kautta voit selailla eri tilojen vapaita aikoja tai omia vuorovarauksia. Sähköiset asiointipalvelut otetaan käyttöön myöhemmin.

Ohje varauskalenterin selailuun:


"Selaile kirjautumatta"

Klikkaa varauskalenteri kuvaa   

Tilat löytyvät vasemmasta laidasta (mökin kuva) 

Valitse haluamasi tila klikkaamalla suurennuslasia ja valitsemalla tilaprofiili (tilaryhmä) esim. "Kokoustilat ja saunat". Näkymän selkeyttämiseksi valitse mahdollisimman vähän tiloja. Poista  ylimääräiset tilat ruksilla .

"Päivitä kalenteri"

Kalenteri avautuu kuluvalle päivälle. Jos haluat vaihtaa päivää, valitse mökin yläpuolelta kalenterikuvake . Klikkaa kalenteriruudukosta haluamaasi päivää. Jos haluat näkyviin koko viikon, ruksaa kaikki viikonpäivät ja klikkaa viikkonumeroa.

Jos haluat tarkastella esim. yleisurheilualueita tai kokoustiloja, vaihda tilaprofiili mökkikuvakkeesta . Vaihda "Tilojen haku" välilehdelle, "Tyhjennä" tilaprofiili teksti ja hae uusi tilaprofiili.

Huomoithan, että käytössäsi on viimeisin tai viimeistä edeltävällä versio seuraavista selaimista:

Internet Explorer
Firefox
Chrome
Opera

Pikaopas Timmin selailukäyttöön.pdf

Suoralinkit eri tilojen varauskalentereihin löytyvät nettisivuilta tilan tai kentän tietojen yhteydestä www.joensuu.fi/liikuntapaikat, ja Areenan tilat: www.joensuu.fi/areena-liikuntakaytto

Timmin käytön neuvonta ja palautteet liikunta@jns.fi tai areena@jns.fi.

 

Päivitetty 18.10.2017