Valmennus

Joensuussa on erinomaiset valmennusolosuhteet. Kontiolahden ampumahiihtokeskus ja Pärnävaaran hiihtokeskus tarjoavat loistavat olosuhteet ampumahiihtoon ja hiihtoon 15 kilometrin säteellä Joensuun keskustasta. Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa pääsee hiihtämään jo lokakuun puolivälissä jäähdytetyn ladun ansioista.

Joensuun kaupungin liikuntapaikat Mehtimäellä tarjoavat loistavat olosuhteet esimerkiksi jalkapalloon, jääkiekkoon, koripalloon, suunnistukseen, pesäpalloon, uintiin ja yleisurheiluun.

Akatemia järjestää lajivalmennusta (ks. lajit) oppilaitosten lukuvuoden aikaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8–10 yhteistyössä seurojen kanssa.  Lajivalmennuksen lisäksi järjestetään myös ominaisuusvalmennusta (kestävyys-, taito- ja fyysistä valmennusta), joka tukee paitsi lajivalmennusta, myös akatemialajeihin kuulumattomien akatemiaurheiljoiden valmentautumista.

Akatemian valmennuksesta voit kysyä tarkemmin lajivalmentajilta tai valmennuskoordinaattorilta.

Akatemian valmennuksiin osallistuminen on osa urheiluakatemiatoimintaan liittyvien opintojen suorittamista. Akatemian valmentajat seuraavat harjoituksissa läsnäoloa oheisen seurantalomakkeen avulla.

Urheilijoiden läsnäoloseuranta