"Liikuntapaikkoja kaupunki pullollaan :)"

Retkeily_lotokka
RETKI1.jpg
RETKI2.jpg

Ulkoilu ja retkeily

Joensuun vaihtelevat maastot ja kattava latuverkosto tarjoavat elämyksiä niin kuntoilijoille kuin kilpailumielessä urheileville. Uusia hienoja ulkoilukohteita voi löytää kokeilemalla frisbeegolfia jollain Joensuun alueen seitsemästä frisbeegolfradasta. Hyvin hoidetut uimarannat ja beach volley -kentät tuovat oman lisänsä erityisesti kesälajien harrastajille.

Joensuun alueella on useita merkittyjä kuntopolkuja, retkeilyreittejä ja valaistuja latuja. Näistä ehkäpä nimekkäin on aivan keskustankin tuntumassa kiertävä Jaama Trail, jolle kertyy mittaa noin 60 kilometriä. Jaama Trail ei ole pelkästään patikointia varten, vaan nykyisin se tarjoaa erinomaiset puitteet myös maastopyöräilijöille. Muina hyvinä esimerkkeinä retkeilyreiteistä voidaan mainita Kaltimon kierto Enossa, Elovaaran luontopolku ja Harjupolku Hammaslahdessa sekä Jänisjoen vesiretkeilyreitti Tuupovaarassa. Ympärivuotiseen retkeilyyn kannustaa Joensuun alueen monipuolinen latuverkosto.

Alueen ulkoilukeskukset tarjoavat paitsi vaihtelevia latu- ja retkeilyreittejä myös erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvia ja varustelutasoltaan erilaisia kotia, majoja ja kokoustiloja.

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!