"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Toimitusjohtaja rekrykuva slider

Haemme toimitusjohtajaa Business Joensuu Oy:lle

Joensuu on kasvava 120 000 asukkaan kaupunkiseutu ja yliopistokaupunki. Haemme uudelle Business Joensuu Oy:lle toimitusjohtajaa.

Joensuu on kasvava 120 000 asukkaan kaupunkiseutu ja yliopistokaupunki. Elämme historiallisen vilkasta rakentamisen aikaa niin keskustan kaupunkirakenteen, asuntorakentamisen kuin julkisten palveluverkkojenkin suhteen. Olemme nuorten kaupunki, lähes kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita. Uusimmassa Suomen Yrittäjien barometrissa sijoituimme elinkeinoelämän kokonaisarvosanassa kolmanneksi yli 50 000 asukkaan kaupunkien sarjassa. Vuorovaikutuksemme yritysverkostojen ja muiden toimijoiden kanssa on tiivistä.

Joensuun kaupunki yhdistää Joensuun Tiedepuisto Oy:n ja seudullisen elinvoimayhtiön Josek Oy:n vuoden 2019 alussa. Joensuun Tiedepuisto Oy omistaa ja hallinnoi n. 43 000 m2:n kiinteistömassaa Joensuun Tiedepuistossa, jossa toimii 130 yritystä ja näissä työskentelee 1 500 henkilöä. Joensuun Tiedepuisto Oy:n liikevaihto on 9,2 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee 29 henkilöä. Josek Oy on seudullinen elinkeinoelämän kehitysyhtiö, jonka liikevaihto on n. 3,9 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee 25 henkilöä.

Joensuun kaupunki hakee nyt uudelle perustettavalle yhtiölle Business Joensuu Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

em. yhtiöiden yhdistämishankkeen toteuttajaksi ja tulevan yhtiön vetäjäksi.

Keskeisenä tavoitteena uudella yhtiöllä ja tulevalla toimitusjohtajalla on viedä vahvasti, uudistavasti ja kansainvälistyvästi eteenpäin sitä kehitystä, joka on saatu jo hyvälle alulle yhteistyössä Joensuun alueen yritysverkostojen, Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja ammatillista koulutusta tarjoavan Riverian kesken. Tavoitteen saavuttaminen näkyy Joensuun alueen työpaikkamäärän ja työllisyysasteen nousuna, viennin kasvuna, alueelle suuntautuvien uusien investointien lisääntyvänä määränä sekä alueen kasvuyritysten onnistuneina rahoitushankkeina.
 
Menestyt tehtävässä, jos sinulla on monipuolinen kokemus yrityselämästä, mielellään sekä isommista yrityksistä että kasvuhakuisista osaamisperusteisista yrityksistä ja johtoryhmätasolta. Työuraltasi löytyy näyttöjä onnistuneista, etenkin organisaatiomuutoksiin liittyvistä muutosjohtamis- ja uudistusprojekteista. Koulutuksesi on yliopistotasoinen ylempi korkeakoulututkinto, ja urallasi on ollut mukana myös kansainvälinen aspekti. Mahdollinen yrittäjätaustasi auttaa sinua ymmärtämään tulevien asiakkaidesi tarpeita ja toivomuksia. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaitosi luetaan eduksi.

Henkilönä olet innostava ja avoin asiantuntijajoukon keulahahmo, joka on verkostoitunut modernin tehokkaasti. Viet muutokset läpi kokemuksen tuomalla ammattiotteella ja päämäärätietoisuudella. Saavutetut tulokset pitävät sinut ja sitä myötä johtamasi asiantuntijajoukon energisenä ja motivoivat ponnistamaan sinnikkäästi eteenpäin kohti asetettuja tavoitteita.
 
Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan Joensuun kaupungin ja kaupunkiseudun kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen. Yhteistyö alueen kärkiyritysten kanssa avaa kanavat kansainvälisen kehittämisen ja yhteistyön suuntaan ja kasvuyritysten joukossa toimii jo nyt monia mielenkiintoisia ja mahdollisia tulevaisuuden innovaatioiden toteuttajia ja tien näyttäjiä.

Lähetä hakemus

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 29.6. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan voimassaoloaikana. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi.

Hakemuksen voit lähettää täällä
 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 843 9221 ja kaupunginjohtaja Kari Karjalainen, puh. 040 082 7357.

Tehtävään liittyviä haastatteluja järjestetään 13. päivänä ja perjantaina – heinäkuussa. Haastateltavat saavat halutessaan liput samana päivänä alkavaan Ilosaarirock-tapahtumaan.

Päivitetty 14.06.2018YHTEYSTIEDOT

Kari Karjalainen
Kaupunginjohtaja
Puh. 040 082 7357

Heikki Ovaskainen
InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter
Puh. 040 843 9221