REKRYTOINTILOMAKE

Rekrytointilomakkeeseen pääset tästä

ETSIMME

Taitavia tuntiopettajia

Jos sinulla on sopiva koulutus tai jokin erityistaito, jota haluaisit opettaa muille, ota yhteyttä ainealueen suunnittelijaan. Yhteystiedot.

Harjoittelijoita

Opistossamme käy opiskelijoita muista oppilaitoksista harjoittelemassa. Esimerkiksi ammattikorkeakoulussa opiskelevat sosionomit voivat avustaa erityisliikunnan ryhmissä ja kielten yliopisto-opiskelijat voivat seurata kielten oppitunteja ja pitää omia harjoitustunteja.

Malleja

Kuvataiteen opetuksessa tarvitsemme malleja maalauskursseille.

Opinnäytetyön tekijöitä

Olemme kiinnostuneita erityisesti aikuiskasvatuksen, kasvatustieteen, sosiologian, viestinnän ja kielten opinnäytetöistä. Opistostamme on tehty opinnäyte- ja seminaaritöitä mm. tekstiilitöiden tulevaisuuden suuntaviivoista ja kielten opiskelijoiden motivaatiosta. Jos et vielä tiedä, mistä tehdä opinnäytetyösi, ota yhteyttä ja kysy neuvoa suunnittelijoilta. Yhteystiedot.

HAE KURSSISURFFARIKSI

Syksyn 2017 haku on päättynyt. Voit hakea mukaan kevään ryhmiin surffariksi. Kevään kurssisurffarit varmistuvat joulukuussa.

Hae kurssisurffaajaksi!

Tykkäätkö kirjoittaa ja kuvata? Haemme opiston kursseille kurssisurffaajia, joilla sana on hallussa ja kamera viihtyy kädessä. Surffaajat raportoivat kursseilta kokemuksiaan ja elämyksiään, ja tuotokset julkaisemme kansalaisopiston blogissa. Vaivannäöstä tarjoamme maksuttoman kurssin tai kurssikertoja riippuen omista toiveistasi ja kurssien luonteesta. Etsimme joukkoon kaikenikäisiä surffareita kaikilta toimialueiltamme.

Mitä haemme: Hyvää ja kiinnostavaa tekstiä kirjoittavia ja peruskuvaustaidot omaavia henkilöitä.

Mitä tarjoamme: Kurssia tai lyhyitä kurssipätkiä maksutta.

Kurssi voi olla: Mikä tahansa kurssi pois lukien yksilöopetus. Kansalaisopisto ja surffari sopivat kurssista yhdessä. Surffareita etsitään eri ainealueille ja eri toiminta-alueille.

Tekstit, kuva ja video
Tekstien pituus voi vaihdella kirjoittajan tyylin mukaan. Tekstien määrästä ja pituudesta sovitaan etukäteen. Surffari ottaa kurssilta mahdollisuuksien mukaan runsaasti kuvia, joista mielellään 3-5 laitetaan blogimerkintään. Halutessaan surffari voi ottaa lyhyen videon kurssilta ja mikäli ennakkoon sovitaan, voi myös tuottaa kuvien sijaan pidemmän videon.

Rekryn ajankohta
Kurssisurffariksi haetaan ennen kurssin alkua.

Kurssisurffarin hakulomake

Olemme hakijoihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse kevään kurssisurffarihakuun liittyen viimeistään joulukuussa. Kevään uudet kurssit julkaistaan 13.12. verkossa.