"Ihana tunnelma eri huoneissa! Komea rakennus tämä taidemuseo."

Liity Joensuun museoiden ystäviin

Joensuun museoiden ystävät on aktiivinen museon taustavoima, joka haluaa edistää kuvataiteen tuntemusta ja harrastusta sekä herättää yleistä mielenkiintoa kuvataidetta ja museoita kohtaan.

Joensuun taidemuseon Ystävät -yhdistys perustettiin vuonna 1992. Yhdistys on tarkoitettu kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille. Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää taidemuseon ja ympäröivän yhteiskunnan välisiä kulttuurisuhteita. Vuonna 2018 yhdistys laajeni Joensuun museoiden ystäviksi.
 

Nimenmuutos ja toiminnan laajeneminen 2018

Joensuun taidemuseon ystävät tekivät vuosikokouksessaan 28.3. 2018 päätöksen laajentaa toiminta koskemaan myös Pohjois-Karjalan museota ja Joensuun bunkkerimuseota. Samalla päätettiin, että yhdistyksen nimi on jatkossa Joensuun museoiden ystävät ry.
 
Jäsenkortit uusitaan kaikille jäsenille vuonna 2018. Jäsenmaksu tulee maksaa 9.5.2018 mennessä. Uuden jäsenkortin ja vuositarran saa taidemuseon asiakaspalvelusta maksukuitti esittämällä 23.5. alkaen (näyttelyn avajaisten yhteydessä).
 
Joensuun museon ystävien jäsenilta järjestetään Pohjois-Karjalan museossa 14.5. kello 18.00. Jäsenillassa tutustutaan museon näyttelyihin. Sisäänpääsy Torikatu 21 C:n ovesta.
 

Monipuolista toimintaa

Yhdistys järjestää retkiä, esitelmiä, juhlia ja tapaamisia taiteilijoiden kanssa sekä avustaa taiteen eri ilmiöiden esittelyä. Vuosien varrella olemme tehneet useita taidematkoja Helsinkiin – olemmepa vierailleet yhdessä Pietarissakin saakka. Joensuun taidemuseon Ystävien jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti ja ennakkoluulottomasti myös erilaisiin taidemuseon järjestämiin tapahtumiin. 

Olet tervetullut mukaan Joensuun taidemuseon ystävien toimintaan! Ovet ovat avoimet kaikille ideoille ja kaikenlaisille ihmisille - juuri Sinä olet tärkeä osa toimintaa.
 

Jäsenyys

Joensuun museoiden ystävien jäsenedut

  • ilmainen sisäänpääsy Joensuun museoihin
  • kutsu näyttelyiden avajaisiin
  • kutsu museon ystävien jäsentilaisuuksiin
  • lisätiedotus museoiden erikoistapahtumista
     

Jäsenmaksut 2018

  • 5 € nuorisojäsen (alle 25-v.)
  • 18 € henkilöjäsen
  • 26 € perhe (kaksi aikuista samasta perheestä)
  • 85 € kannatusjäsen

Jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI03 2016 1800 0362 91. Muistathan mainita viestissä nimesi ja osoitteesi maksua suorittaessasi!
 

Yhteystiedot

Joensuun museoiden ystävät ry 
Joensuun taidemuseo
Kirkkokatu 23
80100 Joensuu

jns.museoidenystavat@gmail.com

Puheenjohtaja
Tarja Kupiainen
kupiainentarja@gmail.com

Hallituksen muut jäsenet vuonna 2018
Hallituksen muut jäsenet ovat Tarja Raninen-Siiskonen, Marja Savolainen, Tuija Kuusisto ja Anna Logrén sekä varajäsenet Maria Iltola ja Kari U. Pesonen.
 

Jäsenkirjeet

Voit ladata jäsenkirjeet PDF-muodossa alta:

 

 

Päivitetty 12.05.2018

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!