"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Tillbaka

Naapurikahvila avoinna lauantaisin Sinkkolassa myös keväällä 2018

« Tillbaka

Kaikille avoin kohtaamispaikka Naapurikahvila on avoinna jälleen 6.1. alkaen, joka lauantai kello 14–16 Sinkkolan nuoriso- ja asukastalolla (Pesolantie 2, Joensuu).

Kahvilatoiminnan ajatuksena on tarjota alueen asukkaille paikka, "yhteinen olohuone", jossa voi tavata uusia ihmisiä ja tutustua eri kulttuureihin. Naapurikahvilassa voi mm. leipoa yhdessä, pelata lautapelejä tai olla vaan ja juoda kupin kahvia (vapaaehtoinen maksu). Kehitämme toimintaa yhdessä osallistujien kanssa.

Naapurikahvilatoiminta käynnistyi syksyllä 2016 ja kahvilassa on tehty ruokaa, musisoitu, pelailtu, tehty talkootöitä, askarreltu,  saatu tietoa harrastus- ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista sekä tavattu uusia ja vanhoja tuttavia. Osallistujina on ollut niin lapsia, opiskelijoita, aikuisia kuin ikäihmisiäkin.

Naapurikahvilatoiminnasta vastaa Sinkkolan nuoriso- ja asukastalo yhdessä talon muiden toimijoiden kanssa. Mukana toiminnassa ovat MLL Joensuun yhdistys ry, Joensuun 4H-yhdistys ry, vapaaehtoiset toimijat sekä uutena Joensuun Perheentalo, joka tuo joka kuukauden ensimmäinen lauantai Pop Up -Perheentalon Sinkkolan naapurikahvilaan.

www.facebook.com/sinkkolankotielainpiha/


« Tillbaka