"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Tillbaka

Kaupungin hopeinen ansiomitali vt. maakuntajohtaja Risto Poutiaiselle

« Tillbaka
Joensuun kaupunki on myöntänyt vt. maakuntajohtaja Risto Poutiaiselle kaupungin hopeisen ansiomitalin perjantaina 22.12.2017.

- Risto Poutiainen on arvostettu maakuntajohtaja ja erinomainen yhteistyökumppani. Yhdessä työskennellen on vuosikymmenien varrella edistetty asioita ja hankkeita ja saatu aikaan tuloksia niin maakunnan kuin myös kaupungin edunvalvonnassa, kaupunginjohtaja Kari Karjalainen summaa ansiomitalin perusteluita.

Poutiaiselle myönnetty hopeinen ansiomitali on järjestyksessä 22.

- Huomionosoitus tuli minulle täytenä yllätyksenä. Olen tunnustuksesta erittäin otettu. Pidän sitä ja yhteistyötä Joensuun kaupungin kanssa suuressa arvossa, vt. maakuntajohtaja Risto Poutiainen toteaa.

Kaupungin ansiomitali voidaan myöntää henkilölle huomattavan mittavasta kaupungin hyväksi suoritetusta palveluksesta tai ansiosta. Hopeinen mitali voidaan myöntää vain erittäin huomattavista ansioista. Ensimmäisen kerran hopeinen ansiomitali myönnettiin vuonna 2006.  Hopeisen rinnalla myönnetään myös pronssista mitalia, jonka edellytyksenä on 20 vuoden palvelus kaupungilla. Ansiomerkin myöntää aina Joensuun kaupunginjohtaja.

« Tillbaka