Pohjois-Karjalan hankintatoimen sopimustoimittajat ja tilastotietoa

Pohjois-Karjalan hankintatoimen sopimustoimittajat tuoteryhmittäin ovat nähtävillä Hankintakalenteri.fi -sivustolta, kohdasta Ostopaikkaluettelo. Samalta sivustolta löytyvät myös hankintatoimen uudet hankintapäätökset ja tulevat hankinnat.

Ohjeet sivuston käyttöön on tämän sivun lopussa.

Hankintakalenteri.fi -sivustolle pääset alla olevasta linkistä:

Linkki sivulle

AJANKOHTAISTA

Hankintatoimi tarjoaa yhteistyötahoilleen uuden sopimushallinnan ohjelman, jonka tiimoilta jalkaudumme kevään 2017 aikana yhteistyötahojemme luo. Ideana on, että kukin tilaaja saa helposti ja nopeasti tiedot niistä sopimuksista, joihin kuuluvat. Käytännössä käyttäjät saavat työpöydälleen kuvakkeen, jota klikkaamalla kaikki sopimuksen asiakirjat ovat luettavissa. Sujuvaa sopimushallintaa!

TILASTOTIETOA VUODELTA 2016

Pohjois-Karjalan hankintatoimen kilpailutusprosessi on ollut täysin sähköinen jo vuodesta 2010. Se mahdollistaa mm. kattavan tilastoinnin. Katso tuoretta tilastotietoa Pohjois-Karjalan hankintatoimen tilastokatsauksesta 2016. Kuinka hyvin julkaistut hankinta-asiat tavoittivat tarjoajia? Kuinka paljon alueen toimijoista osallistui julkisiin hankintoihin? Nämä ja paljon muuta tietoa nähtävissä katsauksessa.

Päivitetty 12.05.2017

Hankintakalenterin käyttöohje