SIJAINTI

Joensuu Areena sijaitsee lähellä Joensuun keskustaa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Osoite: Mehtimäenaukio 2, 80100 Joensuu.

Lähin pysäköintialue sijaitsee Kenttämiehen ja Yliopistokadun kulmauksessa, uimahalli Vesikon vieressä. Pysäköinti on maksullinen arkisin ma-pe klo 8.00-18.00 ja la klo 8.00-15.00. (Muutokset maksuihin ja aikoihin ovat mahdollisia, tarkista tiedot pysäköinnin yhteydessä.)

Invapysäköintipaikat sijaitsevat Areenan sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä Keskusurheilukentän puolella. Pääsisäänkäynti on käytössä arkisin harjoitusvuoroille, kokoustilojen käyttäjille sekä yleisimmin ottelutapahtumien yhteydessä.

Huom! Areenan pihaan ajo on sallittu ainostaan huoltoajossa, sekä erillislupa- ja invapaikoille. Pysäköinti muulle piha-alueelle on kiellettyä. Areenan ja Keskusurheilukentän välinen alue on kevyenliikenteenväylä. Rakennuksen seinustoille pysäköinti on paloturvallisuussyistä ja talviaikaan lumen putoamisvaaran vuoksi ehdottomasti kiellettyä!

Konserteissa, messuilla ja juhlatilaisuuksissa pysäköintiohjeissa voi olla tapahtumakohtaisia muutoksia. Pysäköintijärjestelyistä ja ohjeistuksista vastaa tällöin tapahtuman järjestäjä.

Kenttämiehentien pysäköintialueen ja Hallitien pysäköintitalon vuokraus tapahtumiin Joensuu Pysäköinti Oy:n kautta. Yhteyshenkilö Janne Korhonen, puh. 050 4016 127, janne.korhonen@joensuunpysakointi.fi. Lisätiedot: www.joensuunpysakointi.fi