"Liikuntapaikkoja kaupunki pullollaan :)"

Senioripalvelut

Senioripalvelut kannustavat yli 65-vuotiaita joensuulaisia liikunnan harrastamiseen uimahalleissa ja kuntosaleilla alennettuun hintaan.

Senioripalvelut on tarkoitettu yli 65-vuotiaille joensuulaisille ja niihin on oikeutettu siitä vuodesta lähtien kun henkilö täyttää 65 vuotta.

Senioripalveluihin oikeutetuilla henkilöillä on mahdollisuus:

Ostaa ladattava kortti, joka oikeuttaa pääsyn uimaan ja kuntosaleille Virkistysuimala Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa.

Kortin hinta on 126,50 €/vuosi tai 77 €/puoli vuotta (+ pantti 5 €).  Ladattavan kortin voi ostaa Virkistysuimala Vesikon tai Rantakylän uimahallin kassoilta. Kortti on voimassa ostopäivästä joko vuoden tai puoli vuotta. Henkilöllisyys ja ikä on todistettava kortin oston yhteydessä.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin on ilmoittauduttava ennakkoon (jatkuva ilmoittautuminen niin kauan kuin ryhmissä on tilaa, lisätietoja puh. 013 337 5929) ja osallistumisesta maksettava normaali kurssimaksu. Vesijumpparyhmiin osallistuvilta ladattavan kortin ostaneilta senioripalveluiden käyttäjiltä ei peritä uimahallin käyntimaksua.

Ostaa paikallisesta palvelupisteestä (tai Pyhäselän osalta myös Reijolan kirjastolta) kulkutunnisteen tms. Henkilöllisyys ja ikä on todistettava.

Senioripalveluiden hinta maaseutualueilla on 23 €/vuosi (+ pantti).

Kulkutunniste tms. oikeuttaa pääsyn:

• KIIHTELYSVAARAN LIIKUNTAHALLIN kuntosalille ja liikuntasalille (yleisövuorot)

• TUUPOVAARAN LIIKUNTAHALLIN kuntosalille ja liikuntasalille (yleisövuorot)

• ENON LIIKUNTAHALLIN kuntosalille (yleisövuorot)

• UIMAHARJUN LIIKUNTAKESKUKSEN kuntosalille (yleisövuorot)

• PYHÄSELÄSSÄ liikuntatoimen kuntosaleille yleisövuoroilla ja Hammaslahden Peilisaliin (ei Hammaslahden seniorikuntosali), ks. Pyhäselän kuntosalit

Liikuntapalvelujen ohjattuihin liikuntaryhmiin on ilmoittauduttava ennakkoon (jatkuva ilmoittautuminen niin kauan kuin ryhmissä on tilaa, lisätietoja puh. 013 337 5929) ja osallistumisesta maksettava normaali kurssimaksu. Niiltä senioripalveluiden käyttäjiltä, jotka osallistuvat ohjattuihin liikuntaryhmiin maaseutualueilla, ei kurssimaksun lisäksi peritä 23 euron senioripalvelumaksua. Kurssimaksun kuittia vastaan he saavat halutessaan lunastaa alueen palvelupisteeltä kulkutunnisteen tms., joka oikeuttaa pääsyn kuntosaleille ja liikuntasaleille yleisövuoroilla.

Päivitetty 29.05.2017