"Älä ruoki hukkaa - pistä biojäte paastolle."

Ruokalistat

Koulu- ja päiväkotiruokailuun sekä hoivayksiköitten ateriapalveluihin laaditaan omat viiden viikon kiertävät ruokalistat.

Karsikon koulun ateriapalveluista on vastannut Amica-ravintolat Sirkkala syksystä 2015 alkaen. Myös Rantakylän koulu siirtyi lokakuun 2016 lopussa Amica-ravintolat Sirkkalan ateriapalveluihin.

Ravinto- ja siivouspalvelut Joensuun kaupungin tuottamana päättyivät vuoden 2016 loppuun. Toiminta jatkuu Siun soten konsernissa Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut oy:ssä. Yhtiön internet-sivut ovat vielä tuotantovaiheessa. Siihen saakka ruokalistoja päivitetään tällä sivustolla. Asiasta ilmoitetaan heti, kun Polkka-yhtiön omat nettisivut ovat toiminnassa.

Ruokalistojen laatimisessa otetaan huomioon asiakkaiden toiveet, ravitsemussuositukset sekä taloudelliset ja toiminnalliset tekijät. Lisäksi ravintopalveluiden toimipisteissä vietetään teemapäiviä/-viikkoja sekä ruokaperinteeseen kuuluvia juhlia.

Ruokalistasuunnittelussa sekä raaka-ainevalinnoissa ja ruuan valmistuksessa kiinnitetään huomiota suolan ja sokerin määrään sekä rasvan laatuun. Ruokalistalle on kiinnitetty muutama luomutuote. Osa leivistä ja marjoista sekä pääosa juureksista on lähiruokaa. 

Päivitetty 02.01.2017

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!